Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Освен видеото шо си го постирал, го имаш некогаш друг пат видено Мина?
Јас го имам видено, а ти ? Не можи по само една полусезона да те пратат на позајмица ако бива играч од тебе.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас го имам видено, а ти ? Не можи по само една полусезона да те пратат на позајмица ако бива играч од тебе.

TELEMMGLPICT000148319317_trans_NvBQzQNjv4BqZQY3IjH7QbR7re3soR1Ztyj2TxcNgY_wJ6njKznAQhk.jpeg

thumb_58729_default_news_size_5.jpeg

Додуша вториов после две полусезони беше пратен на позајмица

И Бекам се има шетано по позајмици не па некојси Јери Мина.

Пепе во Кина ќе оди изгледа

Нека се отруе Марота ако го земе Алваро...

Нека се отруе Марота ако го земе Алваро...
Абе нека го земе слободно за резерва не е лош како замена на Игуаин или пак може да играат заедно кога ќе треба да се брка резултат, но цената гледајќи го Марота и неговата политика никогаш не би ги платил тие милиони, посебно не за Мората кој ни замина за кило семки а додека играше кај нас беше барем за 50% подобар од моменталниот ''очаен'' Мората кој не би вредел ни евро повеќе од парите кои Челзи ги плати за Жиру, а тоа што Челзи плати огромна пара за него и не ги оправда ни малку парите фрлени за него не сме ние осигурање па да го преплаќаме. :)

Michael Zorc about Sokratis: "So far, the talks have not shown any basis for a contract extension".

Arsenal is said to be very interested, but has not yet officially asked the #BVB. [Ruhr Nachrichten]

TELEMMGLPICT000148319317_trans_NvBQzQNjv4BqZQY3IjH7QbR7re3soR1Ztyj2TxcNgY_wJ6njKznAQhk.jpeg

thumb_58729_default_news_size_5.jpeg

Додуша вториов после две полусезони беше пратен на позајмица

Да, има исклучоци, ама Мина е само показател дека некогаш треба да си роден под среќна звезда [emoji3] за да успееш во животот. Прав циркузант, да го гледавте против Леванте ќе видевте за шо ви зборам, не знаев дали да плачам или да се смеам.

Да, има исклучоци, ама Мина е само показател дека некогаш треба да си роден под среќна звезда [emoji3] за да успееш во животот. Прав циркузант, да го гледавте против Леванте ќе видевте за шо ви зборам, не знаев дали да плачам или да се смеам.

Не викам дека ќе успее само нема врска тоа дека ако одма се ослободат од некого дека не го бива. Примери имаш полно. Инаку не верувам да оди во Ливерпул. Не знам што играч е ама и да појди, од Ловрен не можи да е полош така да...

Сесењон е изглеа веќе нивни

Aко е паметен, и ако остане Покетино во Тотехем, трансфер кај кокошките би бил права ствар за неговата кариера.

Колку бара Фулам за овој? Некои пишуваат 50 мил, а други 100 мил. Никаде отприлика точна цифра.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Колку бара Фулам за овој? Некои пишуваат 50 мил, а други 100 мил. Никаде отприлика точна цифра.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Нема некоја фиксна цена, голем е интересот за него, ќе видат да извадат колку што можат.

Мој став е дека треба да остане во Фулам уште една сезона ако се пласираат во ПЛ како што реши и Невес во Волвс, сепак 17 години има, нема потреба од брзање. Ако не се пласираат тогаш во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom