Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, толку е добар овој?
Од другите вести од денот што налетав од кредибилни новинари, Атлетико сакаат да го вратат Агуеро и Срна се снимал лајв на Инстаграм и го издал Фред дека ќе оди во Манчестер ама ни сам не знаел дали Јунајтед или Сити.
Ако му е Мендеш агент уште сега можам да ти ја кажам екипатаSo Gelson Martins od Sporting L. ke se prelaze dobro nekoj od pojakite klubovi, a i mn pari ke si potrosi![]()
Ако му е Мендеш агент уште сега можам да ти ја кажам екипатамада, дел од овие португалчиња летово ништо чудо да завршат во Волвс.
За Man Utd мислев дека стереотипот е тој кога се работи за клиенти на Мендеш, тропнав само инаку немам прочитано никаква шпекулација за ликовYerry Mina's future has already been decided. He will play on loan at Liverpool next season. [@elchiringuitotv via @IgnacioMiguelez][DOUBLEPOST=1526036583][/DOUBLEPOST]
За кој тим мислиш? Пред некој ден O'Jogo пишале дека скаути на Баерн го следеле често последно време. Се надевам нема да ја направат грешката да го ангажираат.
За Man Utd мислев дека стереотипот е тој кога се работи за клиенти на Мендеш, тропнав само инаку немам прочитано никаква шпекулација за ликов![]()
Освен видеото шо си го постирал, го имаш некогаш друг пат видено Мина?Од овај Мина ако напрај Клоп играч треба орден да му се дај, поголема превара не постој од него.
Не можи овај фудбалер да стани бе, видете ги како на бајро собрани на тефериџ https://youtu.be/6viJBwk-OOw
Sent from my iPhone using Tapatalk