Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Добро дај нека го купи Марез некој, аман веќе греота е ова секој ебан преоден рок, треба да земеме да го плачеме сите заедно, не можам веќе маките да му ги гледам.

Аман бе, толку е добар овој?

Од другите вести од денот што налетав од кредибилни новинари, Атлетико сакаат да го вратат Агуеро и Срна се снимал лајв на Инстаграм и го издал Фред дека ќе оди во Манчестер ама ни сам не знаел дали Јунајтед или Сити.

So Gelson Martins od Sporting L. ke se prelaze dobro nekoj od pojakite klubovi, a i mn pari ke si potrosi :)

Аман бе, толку е добар овој?

Од другите вести од денот што налетав од кредибилни новинари, Атлетико сакаат да го вратат Агуеро и Срна се снимал лајв на Инстаграм и го издал Фред дека ќе оди во Манчестер ама ни сам не знаел дали Јунајтед или Сити.

Барса изгледа ќе ја активираат откупната клаузула на Гризман од 100 мил. ништо чудно Агуеро да го вратат како замена за французинот.
Ако се деси трансферот повратак џедаја ќе биди работата, Коста, Фелипе, Габи, Торес, Тиаго сите овие камбек имат напраено.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Екипи од ПЛ секој натпревар го следеа Жоржињо уште кога играше во Верона и можеа да го земат за 10 мил, ама сега ќе платат 60 мил. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

So Gelson Martins od Sporting L. ke se prelaze dobro nekoj od pojakite klubovi, a i mn pari ke si potrosi :)
Ако му е Мендеш агент уште сега можам да ти ја кажам екипата :icon_lol: мада, дел од овие португалчиња летово ништо чудо да завршат во Волвс.

Yerry Mina's future has already been decided. He will play on loan at Liverpool next season. [@elchiringuitotv via @IgnacioMiguelez][DOUBLEPOST=1526036583][/DOUBLEPOST]
Ако му е Мендеш агент уште сега можам да ти ја кажам екипата :icon_lol: мада, дел од овие португалчиња летово ништо чудо да завршат во Волвс.

За кој тим мислиш? Пред некој ден O'Jogo пишале дека скаути на Баерн го следеле често последно време. Се надевам нема да ја направат грешката да го ангажираат.

Yerry Mina's future has already been decided. He will play on loan at Liverpool next season. [@elchiringuitotv via @IgnacioMiguelez][DOUBLEPOST=1526036583][/DOUBLEPOST]

За кој тим мислиш? Пред некој ден O'Jogo пишале дека скаути на Баерн го следеле често последно време. Се надевам нема да ја направат грешката да го ангажираат.
За Man Utd мислев дека стереотипот е тој кога се работи за клиенти на Мендеш, тропнав само инаку немам прочитано никаква шпекулација за ликов :)

За Man Utd мислев дека стереотипот е тој кога се работи за клиенти на Мендеш, тропнав само инаку немам прочитано никаква шпекулација за ликов :)

Знам за Јунајтед, но знам и дека и со други клубови е во добри односи.

Од овај Мина ако напрај Клоп играч треба орден да му се дај, поголема превара не постој од него.
Не можи овај фудбалер да стани бе, видете ги како на бајро собрани на тефериџ https://youtu.be/6viJBwk-OOw

Manchester City have made their first official contact with Napoli for Jorginho (26) but have been put off by the €60m asking price. A considerable distance remains between the two clubs over a fee. [@DiMarzio]

Од овај Мина ако напрај Клоп играч треба орден да му се дај, поголема превара не постој од него.
Не можи овај фудбалер да стани бе, видете ги како на бајро собрани на тефериџ https://youtu.be/6viJBwk-OOw

Освен видеото шо си го постирал, го имаш некогаш друг пат видено Мина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom