JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Мош на Европско ќе се пласираат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го имам видено, а ти ? Не можи по само една полусезона да те пратат на позајмица ако бива играч од тебе.Освен видеото шо си го постирал, го имаш некогаш друг пат видено Мина?
Јас го имам видено, а ти ? Не можи по само една полусезона да те пратат на позајмица ако бива играч од тебе.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Абе нека го земе слободно за резерва не е лош како замена на Игуаин или пак може да играат заедно кога ќе треба да се брка резултат, но цената гледајќи го Марота и неговата политика никогаш не би ги платил тие милиони, посебно не за Мората кој ни замина за кило семки а додека играше кај нас беше барем за 50% подобар од моменталниот ''очаен'' Мората кој не би вредел ни евро повеќе од парите кои Челзи ги плати за Жиру, а тоа што Челзи плати огромна пара за него и не ги оправда ни малку парите фрлени за него не сме ние осигурање па да го преплаќаме.Нека се отруе Марота ако го земе Алваро...
![]()
![]()
Додуша вториов после две полусезони беше пратен на позајмица
Не викам дека ќе успее само нема врска тоа дека ако одма се ослободат од некого дека не го бива. Примери имаш полно. Инаку не верувам да оди во Ливерпул. Не знам што играч е ама и да појди, од Ловрен не можи да е полош така да...Да, има исклучоци, ама Мина е само показател дека некогаш треба да си роден под среќна звезда [emoji3] за да успееш во животот. Прав циркузант, да го гледавте против Леванте ќе видевте за шо ви зборам, не знаев дали да плачам или да се смеам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема некоја фиксна цена, голем е интересот за него, ќе видат да извадат колку што можат.Колку бара Фулам за овој? Некои пишуваат 50 мил, а други 100 мил. Никаде отприлика точна цифра.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk