Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Seriozni se muabetive za Yamal i zlatnata topka? Ili se zaebava nekoj. :facepalm:
Pa ja mislam i navivaci na Barsa bi se smeele na ova, i bi mu ja dale na Rafinja, stoznam, ili Pedri, nebitno, kade be ovoj zlatna topka sea, so nisto ne ja zasluzil u momentov, statisticki ni u svojot tim ne bese najdobar, ne znam na koja osnova ovoj bi bil za lanska sezona najdobar igrac u svet.
Пред да наполни 18 год беше единствен што тогаш имаше 17 год.

Интересно како буквално секој играч што си замина од Јунајтед последните неколку години, игра како препороден каде и да заминал. Еден Антони шо беше предмет на исмевање, сега е играчиште во Бетис. Скот Мектоминеј беше прогласен за МВП на Серија А минатата сезона.
Очекувам и Онана да стане голманиште во Турција.

Ако зборуваме буквално, тогаш не, не секој кој замина "искина". За еден Мектоминеј, имаш 10 кои кренале надолу.
  • Дони Ван Де Бек - Не постои
  • Санчо - Не постои, позајмица по позајмица, Челси всушност плати казна да го врати назад, преседан
  • Ентони - Ликот едноставно си го најде своето ниво - не постои против секој посериозен противник. Реал, Барса, Челси.
  • Линделоф - Замена во Астон Вила
  • Ван Бисака - Изгуби стартно место во Вест Хем
  • Марсијал - Нема клуб моментално
  • Де Геа - Немаше клуб година дена
  • Погба - Допинг скандал, повреда по повреда, отпуштен од Јувентус
  • Онана - Се сомневам дека ке се врати во топ 3 лиги некаде да брани после епизодава во Турција
  • Рашфорд - топло ладно како и во Јунајтед, со тоа што очигледно повеќе се труди во Шпанија
Може до утре да се редат. Единствени што направија нешто се МекТоминеј, кој кине, а го продадоа и заради проблеми со ПСР, и бараа од него да биде Кака, што ликот едноставно не може да го игра тоа и детево што го продадовме на Бенфика, Карерас, кој заврши сега во Реал. Е, и Гринвуд има потенцијал да направи нешто, не знам само колку ке му се с'снат овие со кансел културата.

Ова другово што игра, не се препородиле, само си го нашле своето ниво.

Zasluzeno za Dembele nema sho, statisticki najdobriot igrac od najdobriot tim za minatata sezona. Najmnogu impakt imase na uspehot na PSZ od lani.

Ако зборуваме буквално, тогаш не, не секој кој замина "искина". За еден Мектоминеј, имаш 10 кои кренале надолу.
  • Дони Ван Де Бек - Не постои
  • Санчо - Не постои, позајмица по позајмица, Челси всушност плати казна да го врати назад, преседан
  • Ентони - Ликот едноставно си го најде своето ниво - не постои против секој посериозен противник. Реал, Барса, Челси.
  • Линделоф - Замена во Астон Вила
  • Ван Бисака - Изгуби стартно место во Вест Хем
  • Марсијал - Нема клуб моментално
  • Де Геа - Немаше клуб година дена
  • Погба - Допинг скандал, повреда по повреда, отпуштен од Јувентус
  • Онана - Се сомневам дека ке се врати во топ 3 лиги некаде да брани после епизодава во Турција
  • Рашфорд - топло ладно како и во Јунајтед, со тоа што очигледно повеќе се труди во Шпанија
Може до утре да се редат. Единствени што направија нешто се МекТоминеј, кој кине, а го продадоа и заради проблеми со ПСР, и бараа од него да биде Кака, што ликот едноставно не може да го игра тоа и детево што го продадовме на Бенфика, Карерас, кој заврши сега во Реал. Е, и Гринвуд има потенцијал да направи нешто, не знам само колку ке му се с'снат овие со кансел културата.

Ова другово што игра, не се препородиле, само си го нашле своето ниво.
Марсијал има клуб. У АЕК е . :icon_mrgr:

Ова златната топка да ја прекрстат во златно лижавче, ем Јамал ќе победи, ем описот ќе одговара на нивото на ѕвездите кои се кандидати!

Одамна немало некој фудбалер да ми е онака одвратен како Јамал. Не зборам за фудбалски вештини кои се несомнени ама карактер 0, море не нула туку во минус заминат.

Невоспитано детиште без култура и почит, она прав ѓуптин. Па уште цела фамилија ја собрал 20 луѓе ќе носел ѓупакот синќир ѓупска свадба е….клошар

Клубот и фановите се фрлија на негова карта а го изигнорираја Рафиња кој имаше ѕверска сезона.

Одамна немало некој фудбалер да ми е онака одвратен како Јамал. Не зборам за фудбалски вештини кои се несомнени ама карактер 0, море не нула туку во минус заминат.

Невоспитано детиште без култура и почит, она прав ѓуптин. Па уште цела фамилија ја собрал 20 луѓе ќе носел ѓупакот синќир ѓупска свадба е….клошар

Клубот и фановите се фрлија на негова карта а го изигнорираја Рафиња кој имаше ѕверска сезона.

Чудно ми е што го пишувате ова за детево кога ние, или еве јас пример да сум на негово место на тие години би бил/е 100 пати поголем/и деген/и.

Има пари, има слава, го прави тоа што го сака, здрав и жив, сите најубави девојки/жени сакаат да се со него.

Можете да се замислите на негово место на 16/17/18 години?

Чудно ми е што го пишувате ова за детево кога ние, или еве јас пример да сум на негово место на тие години би бил/е 100 пати поголем/и деген/и.

Има пари, има слава, го прави тоа што го сака, здрав и жив, сите најубави девојки/жени сакаат да се со него.

Можете да се замислите на негово место на 16/17/18 години?
Ќе ме наплакаше татко ми 48484 пати и немаше од дома да мрднам. Убаво го нарече дете.

На дете му фали воспитување а Јамал го нема, она не личи на ништо толку курчење јавно и омалување на луѓе и се остало.

Ако ова е нормално за тебе, за мене не е.

Фудбалските вештини оставени на страна.

Ќе ме наплакаше татко ми 48484 пати и немаше од дома да мрднам. Убаво го нарече дете.

На дете му фали воспитување а Јамал го нема, она не личи на ништо толку курчење јавно и омалување на луѓе и се остало.

Ако ова е нормално за тебе, за мене не е.

Фудбалските вештини оставени на страна.
Ќе сакаш да образложиш со што толку Јамал те погоди? Го има тој Нејмар стил, што не ми се свиѓа и мене, ама толку негативни работи од каде идат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom