Не гледам каде сум контрадикторен. Гвардиола е еден од подобрите менаџери последната декада не само заради тоа што освоил, туку колку и како освоил. Сигурно јас не мора да те потсеќам како играше Барса тој период. Знам дека и твоето мислење е Гвардиола>Зидан и без да ми кажеш така што не знам ни зошто воопшто го спомена. Гвардиола е класи над Зидан како тренер во целокупната кариера па колку сака нека е филозоф, идиот или не знам што.
Јас не го негирам неговото позитивно влијание во Реал. Баш напротив вие најдобро знаете колку има придонесено за клубот. Искрено повеќе ми се допаѓа да читам колку Зидан има придонесено генерално, отколку само да ми се фаќате за титулите во ЛШ. Кога ќе прашам зошто е Зидан квалитетен тренер, ова што си го напишал ти сакам да го прочитам. Оти ова е квалитет без разлика на титули. Или сакаш да ми кажеш дека ако не беше единствениот тренер со три титули по ред немаше да ги има тие квалитети што ги наброја?
Инаку да не излезе дека го хејтам намерно, за Зидан имам одлично мислење, баш би сакал да ни биде тренер. По можност уште летово