Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Значи мислам дека не постои лик на форумов што има помалце познавање во фудбал од тебе. Тотално неписмен си кога станува збор за фудбал. Во секоја дискусија тресеш зелени и јакото ти е само да водиш инает на другите.

Чорба бил во домашно првенство? Зидан беше менаџер на Реал две ипол години. Во првата половина откако го презема Реал на Бенитез кај што тимот заостануваше доста зад Барса и играчите не знаеа кај се наоѓаат, успеа на крај да дојде до само 1 бод разлика негатива во однос на Барса. Втората сезона освои. Третата сезона изгуби титула уште во јануари. И ова сакаш да ми кажеш дека е чорба? Кај што реално од две сезони во лига он успеал да освои една?

Те молам поштеди не од твоите глупости во иднина и заобиколи го подфорумот фудбал.
Ти пиша и Mondonico што мислам кога зборам за Зидан. Не водам инат, вие сте цврсто убедени во своите ставови, и браните нешто ваше како да е света работа. Не смее лош збор никој да каже за вашиот тим освен ако тоа не го кажува фан на вашиот тим. Тоа што ти имаш твои субјективни мислења е едно. Јас не ви водам инат на сите, ви кажувам што мислам. Сега некој рандом лик ќе го преземе реал, ќе освои 2-3 ЛШ со него и? И тој ли ќе биде рамо до рамо со Зидан?

Мислев дека нема полоши фанови за дискусија од оние на најдобриот англиски тим , ама гледам дека вие се стремите да бидете како нив :)

Ти пиша и Mondonico што мислам кога зборам за Зидан. Не водам инат, вие сте цврсто убедени во своите ставови, и браните нешто ваше како да е света работа. Не смее лош збор никој да каже за вашиот тим освен ако тоа не го кажува фан на вашиот тим. Тоа што ти имаш твои субјективни мислења е едно. Јас не ви водам инат на сите, ви кажувам што мислам. Сега некој рандом лик ќе го преземе реал, ќе освои 2-3 ЛШ со него и? И тој ли ќе биде рамо до рамо со Зидан?

Мислев дека нема полоши фанови за дискусија од оние на најдобриот англиски тим , ама гледам дека вие се стремите да бидете како нив :)

Некако сите шо влегуваат во дискусија со тебе се најлоши фанови.

Некој ни на фудбал маничер неможе да освои 3 по ред.

Треба да дојде во Јуве да го врати долгот, педер, не посра у финале.

Некако сите шо влегуваат во дискусија со тебе се најлоши фанови.
Па обично влегуваат фанови на МЈ и Реал, така да, најлоши се, ако гледаме на форумов :toe:
Секој што има различно мислење од вашите кајгана експертизи што би рекол Кастиел, има 0 познавање од фудбалот и голема доза на субјективност во постовите.

А и не гледам зошто се фрустрирате кога дискутирате со некој што нема појма од фудбал :) Среќа па менаџерскиот тим на Реал ќе прави селекција на најдобрите форумџии на балканот, па може да се пријавите, како веќе самопрогласени познавачи на фудбалската игра :)

Некој ни на фудбал маничер неможе да освои 3 по ред.

Треба да дојде во Јуве да го врати долгот, педер, не посра у финале.
Исто како што не посра Луис Енрике :toe:

Па обично влегуваат фанови на МЈ и Реал, така да, најлоши се, ако гледаме на форумов :toe:
Секој што има различно мислење од вашите кајгана експертизи што би рекол Кастиел, има 0 познавање од фудбалот и голема доза на субјективност во постовите.
Зашто не знаеш да дискутираш бе друже, апла не знаеш. Ја разбирам да си имаш став за Зидан, и го почитивам, ама ти ми се водиш од хипотетички муабети и "ќе видиш сега.." тип на муабети. Погоре си ми пишал ако рандом лик освоел 2-3 пати пак по ред. Сериозен си? Така сакаш да дискутираме? А ако не освои Реал со некој рандом лик и ако Зидан освои со некој рандом клуб? Трескаш зелени.

Зидан е три класи подобар од Енрике башка Зизу играше за Јуве, судено е!
Како процени дека е три класи над него?

И јас велам дека Зидан е подобар, ама дај ми објективни критериуми не само број на титули. Оти ако е така тогаш Зидан е 10 класи над Клоп и Симеоне заедно.

Како процени дека е три класи над него?

И јас велам дека Зидан е подобар, ама дај ми објективни критериуми не само број на титули. Оти ако е така тогаш Зидан е 10 класи над Клоп и Симеоне заедно.

Така, слободна проценка и 3 титули за 2 ипол години во ЛШ.

Зашто не знаеш да дискутираш бе друже, апла не знаеш. Ја разбирам да си имаш став за Зидан, и го почитивам, ама ти ми се водиш од хипотетички муабети и "ќе видиш сега.." тип на муабети. Погоре си ми пишал ако рандом лик освоел 2-3 пати пак по ред. Сериозен си? Така сакаш да дискутираме? А ако не освои Реал со некој рандом лик и ако Зидан освои со некој рандом клуб? Трескаш зелени.
Па што да правам освен да трескам зелени, кога со 3 ЛШ титули во 3 сезони не со аутсајдер туку со најдобриот тим во светот, како и на хартија така и на терен, го сместувате рамо до рамо со Гвардиола,Мурињо,САФ и компанија. Едно е да кажеш дека е супер тренер, има потенцијал да биде најдобар тренер на сите времиња, а вие (барем повеќето со позитивно мислење за Зидан) одма го ставате во ист кош со гореспоменатите.

Кога Гвардиола освои 2 ЛШ во три сезони (ете јебига, не е ко Зидан), одма викавте еее лесно е у барса и јас ќе освојам така. Сега истата ситуација е во Реал (Зидан патем освојува 3 по ред) и сега Зидан е господ , другиве небитни :) (Помалце битни, да не биде дека ви ги извртуваме муабетите)

Така, слободна проценка и 3 титули за 2 ипол години во ЛШ.
Клоп и Симеоне имаат заедно нула титули ЛШ во два пати повеќе изиграни сезони

Една работа сфатив од мубаетиве. Направивте како ЛШ титулите Зидан да ги освоил со Атлетико, Дортмунд, Ливерпул или сличен тим за кого тој трофеј (моментално) е далеку од реалните можности и за кого тоа би било историски успех. Вие всушност правите разлика меѓу Зидан и Енрике со муабетот пффф овој со Барса освои тројна круна и онака страшен тим, додека Реал ми го спуштате на некое подолно ниво од Барса, како да имаат послаб состав или како да се на рангот на погоре споменатите екипи. Реалноста е дека и двете екипи се страшни, кај овие е едниот најдобар играч во светот, кај другите е другиот. А што ако ви кажам дека сезонава Реал објективно гледано може да се каже дека има дури и подобар состав од Барса? Како ќе ми објасните 17 бодови разлика?

И немој уште некој да ми напише темава не е за Ла Лига, туку за ЛШ, мислиш во Ла Лига Реал Б игра ебати :pos:

Не ми е јасно од каде е потребата да тресеш глупости? Многу убаво си кажав што имам да кажам пред некој ден, препрочитај и кажи ми што мислиш пак. Едноставно според мене со тим како Реал, кој што располага со квалитет и длабочина да останеш зимата само на еден достапен трофеј и не е некое огромно достигнување. Ниту притисок за зачувување или гонење прво место, ниту притисок од двомеч или финале со јак противник во шпанскиот куп.

Ланската сезона му е дефинитивно за 10ка, ама ептен брзо падна сезонава што покажува дека перформансите доста му осцилираат со (ќе повторам пак) тим составен од страшно квалитетни фудбалери. Ниту го потценувам, ниту омаловажувам. Успехот во Европа што го направи ќе се пишува на долго и на широко, свака му част за тоа.

Прво, се заебавав јеботе, аман.

Второ, сериозно сеа, ќе ти се промени мислењето кога ќе дојде во Јувентус, ќе збориме тогаш.

Трето, не би смеело да го испуштите при евентуалнлто одење на Алегри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom