Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели Гризман ќе го земевте.
Нека не е многу за нив. Јас овде можам само моето мислење да си го кажам, а тоа е дека не би сакал јас ни Челзи да даде толку голема плата за некој нов играч (освен Роналдо и Меси), кога моменталната најголема е 200к неделно. И тоа ќе си остане така, без разлика дали можат они да си дозволат или не. Не ми требаат 20 луѓе да пробуваат да ми го мењаат мислењето, ни па знам зошто осеќаат потреба да ми го сменатПроблемот е кај нас двајца што мислиме дека е многу.А во реалноста на парите што се вртат моментално плата од 300 до 400 илјади фунти за играч што ти треба или го посакуваш, а веќе докажана ѕвезда не е многу.
Нека не е многу за нив. Јас овде можам само моето мислење да си го кажам, а тоа е дека не би сакал јас ни Челзи да даде толку голема плата за некој нов играч (освен Роналдо и Меси), кога моменталната најголема е 200к неделно. И тоа ќе си остане така, без разлика дали можат они да си дозволат или не. Не ми требаат 20 луѓе да пробуваат да ми го мењаат мислењето, ни па знам зошто осеќаат потреба да ми го сменат![]()
A замисли со позајмицата од 500 милиони што ја зема Македонија колку играчи можат да купат Јунајтед, Сити, Ливерпул и Челзи за ЛШ наместо да идат кај политичариве у џеб ?Замислете колку гладни деца може да се нахранат во Африка со тие пари што ги расфрла манчестер јунајтед
Со денешниве цени, двајцаA замисли со позајмицата од 500 милиони што ја зема Македонија колку играчи можат да купат Јунајтед, Сити, Ливерпул и Челзи за ЛШ наместо да идат кај политичариве у џеб ?
А каде се парите за плати ?Со денешниве цени, двајца![]()
Не не Џеко подобро, ќе отвара простор hhhhhhhhhhhСеа 4-4-2 со Мората и Керол, и набацувај од јутра со сутра. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Moже и Крауч да го земат како 3.
Па по 150 од играч и 200 за плати.А каде се парите за плати ?