Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед секоја година прави рекорди во обрт, проблем биле наводни 400,000 за Алексис #Doneveconomics

Многу е загрижен, во Примера темата нон стоп ја збори платата на Меси од 550.000 неделно.

Hahaha neli be City dava najveke pari za plati?
Eden Sane zima 60.000

Колкав и да е, како може некој да пише дека Руни ослободил 300, па имало простор за нови високи плати кога после Руни дојдоа играчи кои заедно зимаат доста повеќе од 300 :D

Значи не се 290 и 250 него 240 и 150?
Па ослободи бе Донев, на негово место можеш да донесеш квалитетен играч, во случајов Алексис, а летоска беше планиран Гризман. Значи истите засилувања од летото + Гризман само бидна тоа што бидна. Ти да не мислиш Матиќ и Линделоф туку така им текна на управата да ги потпишат откако им го врачија ембаргото на Атлетико? :pos: Стварно не знам како не можеш вакви прости работи да сфатиш. Или тераш инат или сам си се тешиш, нема трето.

Имам респект кон тебе, знаеш и сам ама ептен батхрт делуваш.

Нели 250 беше Лукаку?
#автогол
Убаво што си сфати каква глупост истреска, па пробуваш да свртиш на мојата грешка која апсолутно никаква релевантност нема во муабетот (y)

Барселона и Манчестер Јунајтед имале ист износ за плати пред доаѓањето на Кутињо . Штом Барселона може да си дозволи да го земе Кутињо и да му даде голема плата , верувам без проблем може и Јунајтед со Санчез .

Престани да спинуваш кој како што ти реплицира.Имаат пари да му платат , не е кокретно ниту еден играч да зема 400.000 неделно.Сега јасни сме или да одам да доцртам ?

donev.png

Престани да спинуваш кој како што ти реплицира.Имаат пари да му платат , не е кокретно ниту еден играч да зема 400.000 неделно.Сега јасни сме или да одам да доцртам ?

Прегледај го приврзокот 183749
Па и Донев ја крстил сликата[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ама сепак кажи ни колку ке бидеш разочаран кога ке се случи истото.

Прегледај го приврзокот 183749
Не е коректно? Па тоа зборам, а не дали имаат или немаат. Имаат они и повеќе од 400 да му дадат. Тоа не значи дека треба да му ги дадат.

Прегледај го приврзокот 183746
Прегледај го приврзокот 183747
Прегледај го приврзокот 183748

Ама тие 300к што ги ослободи Руни уште стојат празни, неискористени :toe:
Моја грешка за Матич. Со Керик еден до друг ми беа. Али ете Лукаку е 200, Линделоф 75.

Додај дека зимата се ослободивме од Мемфис и Шнајдерлин кои земаа 200+ двајцата плус Швајни кој земаше околу 150+.

Ибра е на околу 200 така да имаме финансиски потенцијал за да дадеме и 400 иако мислам дека ќе е околу 300 со форма во бонуси доколку се случи.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ge-bills-European-football-PSG-Barcelona.html

3. Manchester United - £264m (Top earner: Paul Pogba, £290,000-per-week)
4. Chelsea - £250m (Top earner: Eden Hazard, £200,000-per-week)
5. Manchester City - £244m (Top earner: Sergio Aguero, £220,000-per-week)
8. Arsenal - £210m (Top earners: Mesut Ozil, Alexis Sanchez, £150,000-per-week)
Буџетот на ПСЖ најголем, прв фаворит за освојување ЛШ и Донев за граници ти збори овде :toe:[DOUBLEPOST=1515971314][/DOUBLEPOST]
Додај дека зимата се ослободивме од Мемфис и Шнајдерлин кои земаа 200+ двајцата плус Швајни кој земаше околу 150+.
Сега ќе ти рече тоа од зима не се брои.[DOUBLEPOST=1515971410][/DOUBLEPOST]
Барселона и Манчестер Јунајтед имале ист износ за плати пред доаѓањето на Кутињо . Штом Барселона може да си дозволи да го земе Кутињо и да му даде голема плата , верувам без проблем може и Јунајтед со Санчез .
Секако дека може ама Донев смета дека не треба да се дадат, а од друга страна Јунајтед да купи пропалитет како Мура на упола плата главен ќе е со твитови со редит веќе видени доскочици :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom