Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.528
- Поени од реакции
- 10.302
@Uli Hoeneß Што велат германците за Обамејанг?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи му на другарчето твое @Донев дека мојата математика ќе испадне дури и со резерва
700,000 ќе земаУште ми е нереално дека Арсенал пак ни продаваат играч
![]()
Сакав да почекам да е официјално па да пишувам, ама ајде. Ако се вистинити приказните што ги читаме деновиве за Сити, тогаш бројкиве немаат никаква логика. Ако е точно, супер. Ќе видимеКажи му на другарчето твое @Донев дека мојата математика ќе испадне дури и со резерва!
Искрено мислам на Арсенал му е сеедно на кого ќе му го продадат Санчез!
А од каде му се тие пари? Од небо му паѓаат?Се е во ред во разговоров дека Јунајтед има пари и треба да ја искористи шансава за Санчез но кога ќе напишите дека Ед е мајстор за финансии а батето има скроз одврзани раце и да ја плати цената која ја бара Арсенал, и 5М бонуси за Санчез, 5М за агентот и да биди еден од 2-3 најплатени играчи во лигата итн. И бил трансфер гуру и министер за финансии. Вакво преплаќање играч во јануари немам никогаш видено но и страшно е колку Јунајтед се финансиски моќни за да го изведат ова.
Кога за еден Баркли без ниту една минута сезонава се платија 15м+бонуси за играч и агент, 30м+10м за играч и агент се кражба во случајот со Санчез. Значи одејќи по актуелниве цени зборуваме. Санчез би чинел во активен договор комотно 90м+.Се е во ред во разговоров дека Јунајтед има пари и треба да ја искористи шансава за Санчез но кога ќе напишите дека Ед е мајстор за финансии а батето има скроз одврзани раце и да ја плати цената која ја бара Арсенал, и 5М бонуси за Санчез, 5М за агентот и да биди еден од 2-3 најплатени играчи во лигата итн. И бил трансфер гуру и министер за финансии. Вакво преплаќање играч во јануари немам никогаш видено но и страшно е колку Јунајтед се финансиски моќни за да го изведат ова.
Се е во ред во разговоров дека Јунајтед има пари и треба да ја искористи шансава за Санчез но кога ќе напишите дека Ед е мајстор за финансии а батето има скроз одврзани раце и да ја плати цената која ја бара Арсенал, и 5М бонуси за Санчез, 5М за агентот и да биди еден од 2-3 најплатени играчи во лигата итн. И бил трансфер гуру и министер за финансии. Вакво преплаќање играч во јануари немам никогаш видено но и страшно е колку Јунајтед се финансиски моќни за да го изведат ова.
@Uli Hoeneß Што велат германците за Обамејанг?
Не е се до талентот велат и работна етика треба еве Алексис и двете ги има и пак прерано ќе си ја заврши доста неимпресивната клупска кариера.. Ко го видов на 2010 светско си реков овај зема балон дор во иднина но еве тие јужно американски 'money grabbing' тенденции и ниската интелегенција си го направија своето.. Ќе ги измолзи и кинезите за година две
За пет месеци е слободен играч...Nebitno kako e i sto e, igrac ko Alexis za pomalce od 50 mil e PLJACKA. Bravo UTD i koj i da e zadolzen za transferov, pun pogodok