Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На страната на Најк тоа што беше објавено не пишуваше нешто 6ти јануари? :D
Да, мислам дека имаше демек попуст до 6ти јануари ако нарачаш дрес од Кутињо :icon_mrgr:

Ја губиме можеби најдобрата 10ка во свет со светла иднина и перспектива. Не знам како ова може да биде одлична зделка???

Ако мислиш на пари, Ливерпул е рентабилен клуб и не му се проблем, само што тој муабет е многу пати правен на форумов и не ми е во моментов кејф да го повторувам искрено, ништо лично.
peja na koja osnova be najdobra 10ka u svet :) nit statitisticki ima brojki zad svoeto ime da bide najdobra 10ka, nit pridonesuval za tituli, salah instantno go zaseni ko glaven igrac kaj vas godinava ...
preterues i ti, dobar e, ama najdobra 10ka u svet e too much, hazard e moderna 10ka, isko, de brujne, dybala isto moze, ima ovoj uste leb da jade za da stasa takov level u kariera, neznam kolku u barsa ke uspee so ogled deka ide u timot na mesi ... i suarez.

Premnogu pari zimate za nego, ama go gubite vo januari, vakov pickarski poteg od eden igrac odamna neam videno, ti rekov uste na vremeto deka e putka koja ne saka tolkav tovar na grb, tuka se gleda karakterot na eden igrac, sea ide vo tim kade se suarez i mesi lideri, 10000 pati polesno, ko da si uklucil nekoja igrica na ultra easy da ja igras, kade i paulinjo deluva ko da e zidan mladzim danimam, ke se slepa ko na vremeto nocerino koa davase 10 gola u sezona dur ibra bese del od milan.

Idealen e za barsa toa ne go negiram, ke im legne ko 1 na 10ka zasto potrebni im se bas vakvi igraci, a ne uste eden super star ko nejmar pa da se stvara nemir i tenzija, vaka si dobivas perfektna vtora violina sto uz mesi i suarez sekako ke pridonesuva mnogu za klubot, nit e umislena zvezda nit pa ocigledno saka da e so takov status na lider u ekipa, inace ke ostanese kaj sto e.
I ne sfakam zasto sea si ide, za ligaska titula li mu e, pa taa vise im e osvoena so 0 negov pridones, ne moze da igra vo LS, sto ke go koshtase da poceka do letovo ne mi e jasno, neka se obidese barem u LS so liverpul da dojde do titula i cao cao na kraj, bar da se obide so stil da si ide od toj tim, sekako barsa ke go sakaa i letovo.
Vaka ispaga klasicna picka vo ocite na milioni fanovi na liverpul, a nego muva ne go lazi,sto pak ke kazam, dovolno govori za toa kakov karakter e, u nikoj slucaj ne zasluzuva liverpul vakov odnos od negova strana.

Барса ја освои лигата, а Атлетико моментално е на -6, со 20 кола до крај. Пред 2 години имавме 10 пред реал на 8-9 кола до крај и се решаваше се во последно коло. Во Англија е повеќе веројатно дека е завршена отколку во Шпанија.

Иначе разврската за Санчез и Озил очекувам да биде многу интересна месецов. Сити очигледно се загреани за Алексис, Озил почна да игра конечно последниот период и сигурно ќе има повеќе тимови кои ќе се обидат да дојдат и до неговиот потпис. Арсенал ако ги изгуби и двајцата го чекаат ептен тешки времиња, без ЛШ бар уште 2-3 сезони минимум. :)

Да очекуваш сега во зимскиот период дека Кутињо ќе оди во Барселона треба да си надвор од паметот..како прво на Ливерпул му е повеќе од потребен во овој момент,а доколку оди во Барселона нема да можи да настапува во ЛШ,додека за Шпанското првенство ионака не му треба бидејќи Реал се распад систем и неможат да ги бркаат....штом летото не го купија,сега и 300 да понудат џабе му е
Фала ти, Џони Вајсмилер Златоуст! :cuc:

A Brazilian man pictured after being released from english prison on 'good behavior'

47D0B3D800000578-5241359-image-a-7_1515258370062.jpg

Иначе разврската за Санчез и Озил очекувам да биде многу интересна месецов. Сити очигледно се загреани за Алексис, Озил почна да игра конечно последниот период и сигурно ќе има повеќе тимови кои ќе се обидат да дојдат и до неговиот потпис. Арсенал ако ги изгуби и двајцата го чекаат ептен тешки времиња, без ЛШ бар уште 2-3 сезони минимум. :)
Тешко да ги продадат сега, на лето Санчез си бега а Озил покажува некој позитивни знаци, има шпекулации дека почнале да преговарат за нов договор ама чисто сумњам дека ќе потпише со Арсенал.

Барса ја освои лигата, а Атлетико моментално е на -6, со 20 кола до крај. Пред 2 години имавме 10 пред реал на 8-9 кола до крај и се решаваше се во последно коло. Во Англија е повеќе веројатно дека е завршена отколку во Шпанија.
ok i sam znaes deka sve sto e plus 3 od real e krucijalna prednost, a barsa momentalno e plus 6 so utakmica manje, levante doma, 12-0 ke gi pobedat sekako.
Atletiko u nikoj slucaj ne mozat da se nosat so barsa pa i real, taka da glavniot konkurent u momentov vi e na -14, so utakmica manje oni, nit valensija nit atletiko imaat kvalitet i sistem sto moze da im nosi 6-7-8 pobedi u serija.[DOUBLEPOST=1515262100][/DOUBLEPOST]
Ние не рековме дека нема да оди. Рековме дека летото нема шанса да оди што се покажа точно. За зимава не очекував иако предосеќав ваква глупост. Мада и сам пишав на фб летото дека не би го регистрирал за ЛШ и на зима би го избркал пошто преку кур ми дојде од лигавење
koga ke viis, bolje letovo da si otidese, juli nekade, pa na taa para do kraj na leto da sklopite uste posilen tim, a ne sea.

Ќе добие и Интер процент од трансферов, таман за ФФП :D
2.5 милиони евра, таман да си го зееме Делуфео од Барса. :roker:

Не ги сфаќам Ливерпулциве што тажат за Кутињо а моментално у тим имаат 2ца играчи боље од него. Со 160 милиони ќе си купиш 2ца играчи и ќе имаш дупло посилен тим од моменталниов, со најдобрата 10ка ( :pos::pos::pos: ) у свет.

ok i sam znaes deka sve sto e plus 3 od real e krucijalna prednost, a barsa momentalno e plus 6 so utakmica manje, levante doma, 12-0 ke gi pobedat sekako.
Atletiko u nikoj slucaj ne mozat da se nosat so barsa pa i real, taka da glavniot konkurent u momentov vi e na -14, so utakmica manje oni, nit valensija nit atletiko imaat kvalitet i sistem sto moze da im nosi 6-7-8 pobedi u serija.[DOUBLEPOST=1515262100][/DOUBLEPOST]
koga ke viis, bolje letovo da si otidese, juli nekade, pa na taa para do kraj na leto da sklopite uste posilen tim, a ne sea.
Едино за Лш ќе беше подобро. За Пл исто ти се фаќа

да бог да се отцепила каталонија и во сеоска лига да игра до крај на живот

2018та започна, а Барса сеуште купува играчи со нејзините добро познати педерски методи. ГГ

сочувство до фановите на Ливерпул

Не ми е јасно што е оваа тага помеѓу фановите на Ливерпул. :toe: Ај ок сфаќам до негде, добар играч изгубивте, ама 160 милиони момци? Башка што годинава воопшто Ливерпул не е зависен од Кутињо, блесна Салах, Мане игра исто одлично, ОКС игра се подобро и подобро, Фирмино си е топ, така да Ливерпул нема да пропадне поради слепецов. А да не зборам дека со 160 милиони ќе си закрпат многу дупки во тимот, Лемар може да си го земат, ете Кеита ќе дојде и да не набројувам даље. А смрдлено ќе треба да знае и песни од Цеца да пее за 160 милиони, душата ќе му ја извадат и новинари и медиуми и сите, а познавајќи го каков е под притисок... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom