Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Си помешал нешто. Десничар е претседателот на Аргентина, иако проблемите таму се од мноогу поодамна.
Десничар не беше, него глумеше додека го изгласаа и додека не извади Израелско знаме. Типична америчка марионета е.

Моментално Најиб Букеле е број 1 претседател у свет.. После него одма е Ибрахим Траоре на Буркина Фасо
Ибрахим Траоре не е од Буркина Фасо, туку од Брегот на Слонова Коска.
Добар играч, играше против Барселона на Камп Ноу пред 4 ипол години.

Овој трансфер рок глави ѕвезди ќе бидат тренерите, не играчите. Какви рокади се десија :LOL:.. Сега и Тен Хаг да исчури, на негово место Тухел и комплетен круг ќе напраат.
Де Зерби шо направи?

Овој трансфер рок глави ѕвезди ќе бидат тренерите, не играчите. Какви рокади се десија :LOL:.. Сега и Тен Хаг да исчури, на негово место Тухел и комплетен круг ќе напраат.
Де Зерби шо направи?
Niso, neka ide u nekoj tim pak ko Brajton, neka ima par dobri tekmi so dobri akcii, pep pak neka go pofali, neka zavrsi 10to so 76 primeni golovi i nula tituli, ama tivko i neprimetno za da ne se prai sea muabet i za toa, i taka neka ostane izmislen faktor u sportov. Mu ebam toa bockestata frizura i goaty od musandra dalecnata 98ma, pa samo radi ova ne bi go sakal u tim.

Ebert, sportskiot direktor na Baern izjavi deka Kompany e eden od najinteresnite treneri vo Evropa. Interesna izjava.

Niso, neka ide u nekoj tim pak ko Brajton, neka ima par dobri tekmi so dobri akcii, pep pak neka go pofali, neka zavrsi 10to so 76 primeni golovi i nula tituli, ama tivko i neprimetno za da ne se prai sea muabet i za toa, i taka neka ostane izmislen faktor u sportov. Mu ebam toa bockestata frizura i goaty od musandra dalecnata 98ma, pa samo radi ova ne bi go sakal u tim.
5b91fa45-1a25-4c47-999e-982de0e143dc.jpeg
853483-70604-hxiktjcqeg-1507555981.jpg

Освен да направат некаков бенд со Чави и да пеат песни од Кисми. Или да рекламираат гел за коса, зејтин и влажни марамици.

Не знам зошто ама кога ќе ги викам со Чави, ми доаѓаат флешови од спотот и песната на Врчак И повторно сам. :D

Не се сеќавам да сме имале лето со волку ротации во менаџери, буквално сите клубови менуваат тренери и сите одат на „потенцијал“ отколку на квалитетот во моментот на тренерот.

Јас па цело време ги сметам Аргентина за peak цивилизација од сите тие латиноси таму. Они да ти биле исти курац ко тие главосечачите од Мексико.

Мада додуша ги разбирам до некаде, Ди Марија има фаца шо сакаш да ја шлапаш без причина.

A57AA9BA-0E6D-496E-BB38-E34F10BC8AF1.jpeg

Класичен апсолвентски екскурзијаш кој со задоволство би се направил попаметен од сите и би се одвоил од групата во која движат со водичот. Обавезно има два тројца потрчковци кои движат по него и ги лаже - Абе доете со мене ќе идеме на пиво, батали ги овие што шетаат. Ма какви знаменитости и посета на истите, не го интересира него тоа, дојден е за провод во договореното диското у сред Шпанија секако на српско од страна на некој наш диџеј, да се направи ѓон и да се фали колку испил. Стално има цигари во него, качак, од Битпазар го земал тутунот и кога ќе го прашаат зошто не си купуваш цигари одговорот му е - Па брат не сум глуп да фрлам толку пари за цигари, поефтини ми искачаат овие а и више ги навикнав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom