- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.643
- Поени од реакции
- 119.833
Шокантно и ексклузивно инфо за Мбапе од страна на големиот инсајдер Гомницио Чобано, да му ебам сестричето у пиче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Женет си, опрај се.да му ебам сестричето у пиче.
Ако е женет, не му е сменет.Женет си, опрај се.
Два дена чекав да му го кажам ова
Јакото дело па жена, проблем плус до крајот на животот. Само ај ептен да не сум без ич.Женет си, опрај се.
Два дена чекав да му го кажам ова
Realno sepak od moralen aspekt e kriticno da imas golem sponzor od voenata industrija. Sepak Rheinmetall i pokraj drugi proizvodi e poznat po toa. Od druga strana imas ama red drugi firmi koi proizveduvaat komponenti koi isto taka se koristat vo voena industrija ama ne se nameneti samo za toa. Taka da ne e samo crno belo. Isto taka, ako vekje pocneme da procenuvame koi firmi se dobri sponzori i koi losi, brzo ke stigneme do toa sto najgolem del od firmite imaat po nekoja damka. Ova go pisuvam pokraj toa sto ja ne bi go napravil ovoj dil. Ne gledam ama i nekoj problem so ogled kolku valkai pari se vrtat niz fudbalot.Дортмунд склучиле договор за спонзорство со некој производител на оружје. Мелтдаун на твитер/Х пред се од Англичани и останати западњаци. Претходно планирале да навиваат за Дортмунд, сега ќе навивале за Реал.
Снегулки е благ збор.
Какви пички од луѓе ова не е возможно. Затоа ќе ги тепаат и ќе ги колат како свињи по улици.
Битно педерски знамиња и клечење за црнчугите има врска со фудбал![]()
Затоа тој не сака да мрдне од Барселона. Ја има фатено цицката на Барса бетер од ДУИ владата.Сериозно дека Мбапе нема да биде најплатен играч во Ла Лига? Де Јонг и Левандовски ќе зимале повеќе.
Респект за менаџерот на Де Јонг, зделка на столетието има направено.
Сериозно дека Мбапе нема да биде најплатен играч во Ла Лига? Де Јонг и Левандовски ќе зимале повеќе.
Респект за менаџерот на Де Јонг, зделка на столетието има направено.
Наводно, 100 милиони има sign on бонус oд Реал. Плус од ПСЖ колку му беше тој loyalty, 70-80 милиони. Плус стандардна плата годишна околу 25 милиони. Ситница.
Image rights е голема шанса дека има добиено поголем процент од поголемиот дел од играчите. Што велеше Сречко Шојич, Ќе се набере.
Нема да е најплатен ни во Реал, на исто рамниште ќе биде со Винисиус, помалце од Белингам.Наводно, 100 милиони има sign on бонус oд Реал. Плус од ПСЖ колку му беше тој loyalty, 70-80 милиони. Плус стандардна плата годишна околу 25 милиони. Ситница.
Image rights е голема шанса дека има добиено поголем процент од поголемиот дел од играчите. Што велеше Сречко Шојич, Ќе се набере.
Kylian Mbappé: “PSG told to my face straight at the beginning of the season that I was NOT going to play anymore. They made it clear to me and they spoke to me violently. I was convinced that I was not going to play. Luís Campos and Luis Enrique saved me. Without them, I’d never have set foot on the pitch again. That’s why I’ve always been grateful to them, and that’s why my ambition that year (2023-24 season) was different.”
“I have no problem coming and letting my guard down here and saying that this season was a little lower than my standards, my greatest pride was playing matches. From the moment I stepped on the pitch, it was a successful season for me. But next season with Real Madrid, I won’t be satisfied with a season like this one that’s for sure..”
“It would be spitting in the soup to say that I was unhappy at PSG, it would be spitting in the face of all those who accompanied me at PSF. But things and people at PSG have made me unhappy, that’s for sure.”
Изззвинииии Роналд Реган.Моментално Најиб Букеле е број 1 претседател у свет.. После него одма е Ибрахим Траоре на Буркина Фасо