dantemkd
demon hunter
Земете си го Де геа подобро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земете си го Де геа подобро.
Apsolutno si vo pravo ......Манчестер купи напаѓач, земете го денов за слава, без разлика кој е типов.
Кој е последниот напаѓач што сте го купиле, да не е позајмица, фри трансфер? Мене ми текнува на Марсиал, ако го рачунаме за напаѓач, ако не тогаш Ван Перси, значи едно добри 10год се шлепаат со кој стигне напред.
Тоа е друг, Кики или така нешто. За Јунајтед беше, па се префрли кај Тотенхем.Ne si povekje inace valjda beshe porano ako dobro pamtam.
Devilko Stefi
Nema potreba da ispaga toj veke e , deckovo ima nekoja supernatural hate kon united , sto pocnuva da lici na onoj Pennywise od It....Барем цитирај ги тие што викаат така, вака ти испаѓаш кловн.
Spored mislenja kaj vas vo fan klub vo 2015 i ovoj e takovТоа е друг, Кики или така нешто. За Јунајтед беше, па се префрли кај Тотенхем.![]()
Може сега другар му го користи профилов:Spored mislenja kaj vas vo fan klub vo 2015 i ovoj e takov
Не знам кој беше по изненаден првите 20 минути, јас или другар ми кој навива за Арсенал. И двајцата подзинати останавме...![]()
Spored mislenja kaj vas vo fan klub vo 2015 i ovoj e takov
Може сега другар му го користи профилов:
Секако гомното не си оди оваа лето.Знам дека беше трансфер цел на Јунајтед, доколку се продадеше Мегваер.
Секако ако го исклучиме богот Ибрахимович и цигото ЛукакуМанчестер купи напаѓач, земете го денов за слава, без разлика кој е типов.
Кој е последниот напаѓач што сте го купиле, да не е позајмица, фри трансфер? Мене ми текнува на Марсиал, ако го рачунаме за напаѓач, ако не тогаш Ван Перси, значи едно добри 10год се шлепаат со кој стигне напред.
Но дојде Ибро по завршување на неговиот договор со ПеСеЖе?Секако ако го исклучиме богот Ибрахимович и цигото Лукаку