Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Глупости, паднал некој кладилница и ќе иде во Х фан клуб да досаѓа, ко демек така автоматски ќе се вратат парите.
Дај нека каже колку има паднато барем да присобереме нешто, да не му одат "фира " парите...

Се гледаше дека играчите беа доста уморни , мислам дека Ван Гал мора повеќе да ротира , се едни исти играчи ги игра . Најзагрижувачки сеуште остануваат брзината на нашата игра и формата на Руни , но сепак пораз од Арсенал на гости не е крај на светот , добар тим имаме кога ке се уиграат ќе бидат уште подобри, ајде идеме на победа кај Евертон :oleee:

ПС Највеќе денес сум разочаран што видов Ливерпул му дале отказ на Brendon Rodgers :place: се надевам ке најдат исто толку добар менаџер , можеби Paolo Di Canio

Сите вие што паднавте кладилница на Манчестер а не сте фан на екипава, посакувам нареден пат кога ќе се кладите на клубов наместо пари, куќата/станот да ги изгубите и да живеете во контејнер пред зграда. Си имате теми за поплаки, кладилници, дискусии еден куп, не мора да плачете и тука.

Вчера истиов член беше отстранет и од фан клуб Челзи, денес и од овој. Празнење фрустрации во туѓи фан клубови носат перманентен бан од истиот, нека биде ова како јавна опомена.
:popce:

Fali cvrstina i liderstvo vo United, kako toa dozvoluvaat Arsenal vo 16 metri da si dodavaat megu sebe koga site znaeme toa e nivniot stil na igra, potrebni se igraci kako Vidic i Skols koj ke stisnat malce i nikako toa plasenje da se vleze vo tackle. Razbiram potrebno e vreme no cvrstina vo zadnata polovina e neophodna za eden sampionski tim.

I ne go zadirajte Guvernerot na NBRM, ne e lesen kockarskiot zivot ajde malce empatija. :D

Ја уште сум кај Мемфис, најдобро ќе беше со него од почеток по малку шанса да добива, постепено, до сега ќе имаше напредок, многу лошо ќе биде сега да го седне на клупа.

Се гледаше дека играчите беа доста уморни , мислам дека Ван Гал мора повеќе да ротира , се едни исти играчи ги игра . Најзагрижувачки сеуште остануваат брзината на нашата игра и формата на Руни , но сепак пораз од Арсенал на гости не е крај на светот , добар тим имаме кога ке се уиграат ќе бидат уште подобри, ајде идеме на победа кај Евертон :oleee:

ПС Највеќе денес сум разочаран што видов Ливерпул му дале отказ на Brendon Rodgers :place: се надевам ке најдат исто толку добар менаџер , можеби Paolo Di Canio

Да падневме во последните 20 минути, ке се сложев. Ние во 10-та минута имавме 2 гола негатива, и не знаевме кај тераме.
Тука веќе требаше измена да прави. Али старото е инат, и измената ке значи дека направил грешка. Не ни очекував да ја направи.

Сега во интервјуто кажа дека не можел ништо да смени пошо поише од пола тим не функционираше, што и беше точно. Не знам, овие што ќе останат во Манчестер ќе го јадат и за тие што отидоа да играат за репрезентациите. У очи му се гледа дека спрема нешто опасно.

Не знам зошто се фаќате за Мемфис, дечкото е играч кој допрва треба да блесне. Не може од него да очекувате да биде Роналдо после 10 наптревари за Јунајтед.

Мемфис, Марсијал, Јанузај, Шо и се што е во таа возрасна група треба да биде исклучено од scapegoating затоа што убав ни е алот ако очекуваме од деца да не вадат од гомна. Мемфис вака така има 4 гола и 4 асистенции, до крај на сезона очекувам тие бројки да се 10/10-15 што воопшто не е лошо за еден 19 годишник.

оската Руни - Швајни - Керик - Де Геа пред се` треба да биде на ниво секој натпревар ем зошто се најплатени ем зошто се најискусни.

Не знам кој беше по изненаден првите 20 минути, јас или другар ми кој навива за Арсенал. И двајцата подзинати останавме...:eek:

Прво да се разбереме, јас си кажувам мое мислење, Мемфис мене едноставно не ми се сфиѓа со неговите перформанси општо, може јас премногу очекував од него, па сега гледам малку по реално.
Има многу 21 годишници со повеќе памет од него, не е он нешто од кое би се очекувало светска класа, може од наредната сезона да се подобри, а најкриво ми е тоа што се соживеал со тоа дека е недопирлив.

Прво да се разбереме, јас си кажувам мое мислење, Мемфис мене едноставно не ми се сфиѓа со неговите перформанси општо, може јас премногу очекував од него, па сега гледам малку по реално.
Има многу 21 годишници со повеќе памет од него, не е он нешто од кое би се очекувало светска класа, може од наредната сезона да се подобри, а најкриво ми е тоа што се соживеал со тоа дека е недопирлив.
Е да, дека е малце влезен во филм, влезен е и му треба спуштање. Ама стварно не е во ред да го земеме него како жртвено јагне, како шго правевме со Аднан првите 2-3 утакмици а во тимот да има 43543 проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom