Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Тоа што десната страна е тапа и во Интер е нивен проблем, тие го сакаат, нека си мислатСе обидуваш да го прикриеш Лукаку од Јунајтед со бројките од порано и бројките од Белгија, што не е у ред. Ако гледаме така и у Интер не е ништо поарна десната страна. Чак што више може и бетер да е, што ми гарантира мене дека ќе гази Лукаку како што гази у Белгија? Апсолутно ништо. Ги нема и у Интер Хазард и Мертенс исто ко што ги нема у Манчестер.
Не знам, не можам да разберам зашто би фрлил толкава пара за играч од типот на Лукаку, кој не е таков тип на играч кој може да креира акции како што рече ти. Лукаку е за у тим ко белгиската репрезентација пример. Ја да сум на место од Марота чим веќе таков играч сака Конте, пре би пробал да го ангажирам Игуаин за дупло помалце пари. Проверен гол играч у Италија, одлични сезони имаше и у Наполи и у Јуве, би бил идеално краткорочно решение за у Интер. Али ова е мое мислење.
А околу сакањето да го продадат, чим има чад има и оган. Биди сигурна дека Лукаку размислува за идеата да иде у Интер. Можеби сака ЛШ да игра, може осеќа дека у Интер би му било боље од Јунајтед. Не е присилен Јунајтед да продава, да, ама ако посака да иде Лукаку и ако притисне Интер со малце подобро распределена понуда од 70 милиони, чисто сумњам дека не би го зеле.

кај нас проблемите се подлабоки и потребни се коренити промени, вака само вртиме играчи а проблемите се пикаат под тепих.
А тој може да размислува за Интер до утре ако сака. Де Геа со години размислуваше за Реал па остана. Ако никој не плати 80 милиони, ќе си остане на ОТ, ако плати, со здравје нека си го играат, тоа ти го зборам и јас. Има премногу дупки во составот, нема потреба да купуваат и напаѓач и летово освен ако не стигна добра понуда.
За прва рата од 10 милиона само проблем ќе си отвори Јунајтед, да беше летово приоритет само напаѓач, можеби и ќе се согласеа. Трансфер периодот во Англија завршува прва недела во август, рокот е прекраток и за постоечките проблеми, не па за плус нови.