Фудбалски суперталенти!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар млад играч?

• Бојан Кркиќ Перез

Гласови: 31 14,1%
  • Алесандре Пато

Гласови: 62 28,2%
  • Џовани Дос Сантос

Гласови: 3 1,4%
  • Ројстон Дренте

Гласови: 8 3,6%
  • Тио Волкот

Гласови: 37 16,8%
  • Нани

Гласови: 13 5,9%
  • Андерсон

Гласови: 24 10,9%
  • Давиде Сантон

Гласови: 42 19,1%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    220
Пато машина е а само 19 год има растура а јак е и Кркич.

Себастијан Џовинко ... 20 години има детето ама растура

Пато некако најперспективен ми изгледа... во последно време е влезен во форма и прави растур. Физички е подготвен, знае да игра со глава, добар дриблер и има добра завршница. Многу сакам да го замени Шева во Милан, а како што тргнал на добар пат е да стане и многу подобар од него.

Gai Issulin ke go vidite vo barca za 2 godini, a moze i od narednata sezona

Според мене е Пато без конкуренција не дека навивам за милан ама детето си го знае својот занает ненормален талент

За мене суперталент е Рафаел Да Силва,дечкото од Јунајтед..Супер ја врши својата позиција на десниот бек,игра добро и дефанзиво и офанзивно:vozbud:

Абе какви патки ме мешате бе луѓе се знае кои е најдобат ТЕО ВОЛКОТ со неполни 20 години(16.03.1989)и гледано наназат 20-30 год. се нема родено таков талент а и во следните 30-40 нема да се роде.На исто рамниште со него се и АРОН РЕМЗИ и ЏЕК ВЕЛШЕР мавните ви патки гледајти ги (горе наведените) децата како газат :helou:

Ај додадете го детево во анкетата, се појави од никаде пред два месеци и веќе е незаменлив во тимот, а гледам и фалат дефанзивци, само за напаѓачите се зборува.

[FONT=&quot]Сантон: Благодарам Мурињо![/FONT]

Жозе Мурињо го вика 'Il Bambino', но Давиде Сантон играше како ветеран на неговото прво Миланско дерби.

“Давиде е вистински играч од вечерва, одигра 6 последователни натпревари и денес го одигра дербито против Милан,“ изјави Мурињо, кој го зеде со себе 18-годишникот на прес-конференцијата после мечот. “Искористете го ова и разговарајте со него зошто ќе поминат два месеци пред да имате нова шанса.“

1907119.jpg

Сантон изјави: “Среќен сум поради вечерашниов триумф. Играв против некои многу брзи и технички подготвени играчи. Морав да ја задржам концентрацијата низ целиот натпревар, посебно првото полувреме против Замброта кога ми беше тешко да стигнам да го затворам просторот.

Сакам да му се заблагодарам на Мурињо што имаше голема доверба во мене и тоа ми ја подигна самодовербата.

Претерано е да се каже дека сум новиот Малдини. Му ги праќам моите комплименти и се надевам дека ќе имам брилијантна кариера како неговата.

Да, ќе ја прославам вечерашната победа, но прво морам да спијам“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom