Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па и Пеле го ставилДа не заборави Паоло Малдини да го кажеш![]()
Toni Kroos-прогласен за најдобар играч во светот на последното Светско првенство за играчи до 17 години.Дечкото е звер.Допрва ќе слушате за него.Нормално игра во Баерн.Иначе од актуелниве на анкетата Алесандре Пато,мада не е ништо посебно во споредба со Кркиќ Волкот и Балотели.Медиумската фама го направи толку популарен,не е нешто у несвес да паднеш.
A be so go velicite tolku Pato????Aj kazete mi so e podobar od Balotelli na primer?Deka Pato e platen 30 milioni,ili.....Aj da mi recite Messi,Aguero...aj ama za Pato....nepolna polusezona poigra i go napraevte zver![]()
Оваа клипче во кое Пато дрибла фудбалери што се 5-6 класи пониско од овие денешниве кои треба да ги дрибла не покажува и докажува ништо.
:helou:
Пази од 2:40 до 2:47Оваа клипче во кое Пато дрибла фудбалери што се 5-6 класи пониско од овие денешниве кои треба да ги дрибла не покажува и докажува ништо.
Треба прво да се докаже убаво во Милан, нека го докаже огромниот потенцијал што несомнено го поседува.
Он топик: На анкетава фали Агуеро иначе. Сите овие во иднина ќе се докажуваат, ќе видиме кој ќе биде најуспешен.
Сепак Меси како да е класа над сите.