ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci pobedija userite. :bravo:

Se znae za kogo glasav deka ke pobedi.

Za narednata nedela- For the love of god, ne zakazuvajte natprevar za vreme na prenos od svetsko.

Aj pa se nadevam deka narednata nedela ke ve druzam, i ke gledam da se namalat tie 8 primeni gola (igram vo odbrana).

Pozdrav i uste ednas :bravo:

Нека дојде следната недела, и по можност да не врне, ќе морам дома да идам, нема да можам да пијам пиво, ако останам на пиво ќе морам у болница да идам после...

јузерите победија имаа верни мажоретки :je:

:bravo: Јузерииии! Честитки, сигурно заслужена си е победата. Важно се дружевте и пиевте пивце мх мх

И јас со Инсејн бев мажуретка :pos:

Torco baska najseksi bese,so Insane u publika,nego na drugo mislev,ja usrav dosta,bozem da ispadnam fer da branam,poso Torco ne predade otide u juzeri,ama prvpat branev i loso,pateticno se pokazav,Eve javno izvinuvanje do kolegite od timot

Торчо ве предаде и отиде во јузерите а ти ги предаде нив па отиде кај модераторите и админите!!!НЕ е битно битно е дека победивме:je:

Koj gi dade golovite za administracija???

Administracija sTram da vi e.
Bez Garfild (na) gol nemozete da p*rdnete(10 komada cccccc).

Acid,Stef,Misticen..toa mislam bea,ali mi tekne ke napraam update

Тие од Ацид и од Мистичен не се бројат. Нив мора да им пуштите да вид адат гол инаку отидовте у БАНка.

ај може ја следниот меч да играм? Од што ве гледав лиги почнаа да ми течат да влезам на терен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom