ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
KaiTekk напиша:
ај може ја следниот меч да играм? Од што ве гледав лиги почнаа да ми течат да влезам на терен.

Ke praime vtora ekipa naredniot pat izgleda. :vozbud:

ne ni se pogodi vremeto bas ama toa e,bitno jas se probanjakav :pos:

JUZERITE kako mozes da prasas ? :)

fala i da dojdes nareden pat :icon_lol:

Tonchie напиша:
Нека дојде следната недела, и по можност да не врне, ќе морам дома да идам, нема да можам да пијам пиво, ако останам на пиво ќе морам у болница да идам после...

Brat ti od edno pivo li se pravas tasna za prvo oddelenie.

Мен оф д меч споре мене беше Тончи да не беше он со неговите интервенции јузериве ке го јадеа а вака ние го јадевме....

Епа ај да им ја честитам победата на јузерите во првото коло и нека не им се множат хе хе ај наредна недела второ коло играме само да се погоди времево а не ко денес катастрофа.......:pishtoldz

Јас искрено се надевам дека нема да врне следната недела и дека ќе се собереме првиот тим на јузери,кој беше планиран

PopeYe напиша:
Brat ti od edno pivo li se pravas tasna za prvo oddelenie.
Посебна почит спрема тебе со цело буре пиво и пак не си пијан.
А сепак и се работи за тоа дека ќе биде истоштен и шт очекуваш од едно пиво и камен па секој човек би се направил стуб после утакмица:pishtoldz

Јас сум задоволен и од овој тим денес, а кога ќе ги придодадеме и јузер + бамаргера би било топ. А и од мажоретките две (Real & School) сум задоволен, седеа 2 саата поред игралиште, до колена у вода и гледаа фудбал, лудост. Али едната не извиси кога требаше пиво да се пие :) :wink:

Нема шо многу да збориме!Само ќе прашам кој даде гол со пета?:zlo:

Batistuta напиша:
Јас сум задоволен и од овој тим денес, а кога ќе ги придодадеме и јузер + бамаргера би било топ. А и од мажоретките две (Real & School) сум задоволен, седеа 2 саата поред игралиште, до колена у вода и гледаа фудбал, лудост. Али едната не извиси кога требаше пиво да се пие :) :wink:

Ќе и простиме за пивото пошто се покажа на теренот хахахаха
Иначе добар ни беше тимот и денес,иако Стеф ни го земаа и од сега Тончи ни е прв голман на тимот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom