ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле посебна пофалба за јузерите алал нека им е ама и со моја подршка ништо не правевте пффффффффффффф хахаха

Јас само едно не знам.Зошто при крај кога ја мавнав топката со глава сите што беа во публика ми се изнасмеаа!?

BusHav напиша:
Јас само едно не знам.Зошто при крај кога ја мавнав топката со глава сите што беа во публика ми се изнасмеаа!?
Не бе кој ти се изнасмеал нема везе :toe:

Pa tepaaa juzereite

А по шо игравте ? :)

Браво за јузерите :)

Batistuta напиша:
Јас сум задоволен и од овој тим денес, а кога ќе ги придодадеме и јузер + бамаргера би било топ. А и од мажоретките две (Real & School) сум задоволен, седеа 2 саата поред игралиште, до колена у вода и гледаа фудбал, лудост. Али едната не извиси кога требаше пиво да се пие :) :wink:
Мојот дел им го дадов на модераторите и админите..да не биде за џабе трчањето по дождот!:pos2:

Ебаве, начи морам да дојдам дефинитивно за трето коло, да почнеме да ги оставаме на нула.
Добро бе админи, па мајку му јебем, на Тончи ли бе да не му дадете милион голови, срамота. Нема оправдание.

mRnO напиша:
Koj bese men of tha match?
ТИ !:vozbud::vozbud:

Инаку, изнакиснавме, се утепавме од трчање во вода 2:30 часа, попив колено во глава и изгубивме 2 разлика. Интересно беше, ама мачно и нервозно. Јузерите имаа голема поддршка. Се` на се` имаше сигурно повеќе од 25 души.

Лошо изиграв, ама ептен ме болеа нозете...:toe:
Сега (после применото колено во глава и после пивото) и главата ме кине.
Другиот викенд пак фудбал. :duel:

I jas sakav da dojdam ali vo Aerodrom do 6.30 pukase i dozd i grad i ne se izleguvase od doma.A ako trgnev posle ke dojdev duri u 7-7.10.Aj drugpat.Kako i da e cestitki do juzerite.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :zlo: :zlo: :zlo:

The Mummy Returns напиша:
I jas sakav da dojdam ali vo Aerodrom do 6.30 pukase i dozd i grad i ne se izleguvase od doma.A ako trgnev posle ke dojdev duri u 7-7.10.Aj drugpat.Kako i da e cestitki do juzerite.

Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=
Нека каже Урбан Мувер каква трансформација доживеав дур да го поминам тој простор од 50 метри (=

P.Overdrive напиша:
Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=
Нека каже Урбан Мувер каква трансформација доживеав дур да го поминам тој простор од 50 метри (=

А јас што да кажам бе!?!?Немав една сува точка на целото тело и целата облека,катастрофа бев

Следеќе неќу моќи ама после следеќе (ако не забегам во постизборни состојби или слично, ако уопќе доѓем дотад) или попоследеќе сигурно, готови сте.
Вежбајте, шутирајте, давајте голови, оти штом дојдам ЈОК голови за јузери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom