Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaiser, Supervisor, Gade, Mac)), NomoregameS, улетувајте, јас не идам, ќе пијам винце и ќе глеам филм на Cinedays. Геј ор нот, шо да праам коа ми е далеку, нема да стигнам.

Ако се прави во иднина некаде во Центар ќе улетам и јас,вака не ми одговара.

Еј,дај пишетесе по списоците да видиме уште кој и колку фалат!! :)

ako ima nekoj da idam u 2 pravca neka kaze poso vaka e tapa da idam solo u niedno vreme,ako ima nekoj neka kaze,ako ne ke otstapam mesto za dr ekipa neka igra namesto mene da se najdam za nekoj so zivee poblisku i mu se igra a ne se prijavil:)

Ќе видиме четврток дали има термин во сала за порано, вака е стварно тапа за повеќето.

Ако ви фали играч до четврток ќе попунам место колку да не биде одбранате ептен шуплива пошо глеам се средина и напад сте црвените :).

Теоретски и кај плавите би играл таман да им соберам тактика, плус Инзгаги да го шпиунирам (и кај нив ако фали играч инаку не) :D.

Ќе видиме четврток дали има термин во сала за порано, вака е стварно тапа за повеќето.

Ако ви фали играч до четврток ќе попунам место колку да не биде одбранате ептен шуплива пошо глеам се средина и напад сте црвените :).

Теоретски и кај плавите би играл таман да им соберам тактика, плус Инзгаги да го шпиунирам (и кај нив ако фали играч инаку не) :D.
А кој рекол дека ке те примиме?:icon_lol:

Мајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:14 AM ---
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за

Мајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за
Па дечкото со ник Јувентус(нешто) бил голман.;)
А за Борис, не е мала таа за 5+1?

А оти бе стварно толку касно играте? Не можевте порано пример кај 00:20 ?

Дечки пребројте се денеска ако ви фалат еден двајца да има време до утре да најдете за да не пропадне терминот и парите (за утре) за следен пат може да се смени терминот и местото. Јас ради здравствени проблеми нема да можам да заменам некој од тие што откажаа.

Нема да пропадне, црвените се таман а на плавите им фалат двајца играчи. Мене не ме сакаат :D (длабоко сум навреден :P) ама мислам ќе им дојдат Урбан и Шурикен па ќе биде комплет екипа ;).

ako ima nekoj da idam u 2 pravca neka kaze poso vaka e tapa da idam solo u niedno vreme,ako ima nekoj neka kaze,ako ne ke otstapam mesto za dr ekipa neka igra namesto mene da se najdam za nekoj so zivee poblisku i mu se igra a ne se prijavil:)

Ја за враќање идам накај Аеродром ама за идење види некој друг, скеч е од ново лисиче а можно е и кифла да дојде да гледа ако сака :D

Ако ви фалат играчи еве јас се пријавувам, балонов и така ми е на 10 мин. од кај мене.

Jas ke branam bez sekiraciii :) Moze malce sum rgosal bidejki 2 meseci nemam braneto ali sve ke si dojde na mesto :cool::D

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M
7.Levak
Мислам тоа е тоа кај црвените(ако сум утнал некој..нека се додаде)​
Плави вие сте на потег:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop