Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
2.226
Kaiser, Supervisor, Gade, Mac)), NomoregameS, улетувајте, јас не идам, ќе пијам винце и ќе глеам филм на Cinedays. Геј ор нот, шо да праам коа ми е далеку, нема да стигнам.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ако се прави во иднина некаде во Центар ќе улетам и јас,вака не ми одговара.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Еј,дај пишетесе по списоците да видиме уште кој и колку фалат!! :)

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
ako ima nekoj da idam u 2 pravca neka kaze poso vaka e tapa da idam solo u niedno vreme,ako ima nekoj neka kaze,ako ne ke otstapam mesto za dr ekipa neka igra namesto mene da se najdam za nekoj so zivee poblisku i mu se igra a ne se prijavil:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ќе видиме четврток дали има термин во сала за порано, вака е стварно тапа за повеќето.

Ако ви фали играч до четврток ќе попунам место колку да не биде одбранате ептен шуплива пошо глеам се средина и напад сте црвените :).

Теоретски и кај плавите би играл таман да им соберам тактика, плус Инзгаги да го шпиунирам (и кај нив ако фали играч инаку не) :D.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ќе видиме четврток дали има термин во сала за порано, вака е стварно тапа за повеќето.

Ако ви фали играч до четврток ќе попунам место колку да не биде одбранате ептен шуплива пошо глеам се средина и напад сте црвените :).

Теоретски и кај плавите би играл таман да им соберам тактика, плус Инзгаги да го шпиунирам (и кај нив ако фали играч инаку не) :D.
А кој рекол дека ке те примиме?:icon_lol:

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Мајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:14 AM ---
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за

G

_Ghost_

Гостин
Мајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за
Па дечкото со ник Јувентус(нешто) бил голман.;)
А за Борис, не е мала таа за 5+1?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
А оти бе стварно толку касно играте? Не можевте порано пример кај 00:20 ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дечки пребројте се денеска ако ви фалат еден двајца да има време до утре да најдете за да не пропадне терминот и парите (за утре) за следен пат може да се смени терминот и местото. Јас ради здравствени проблеми нема да можам да заменам некој од тие што откажаа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема да пропадне, црвените се таман а на плавите им фалат двајца играчи. Мене не ме сакаат :D (длабоко сум навреден :P) ама мислам ќе им дојдат Урбан и Шурикен па ќе биде комплет екипа ;).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
ako ima nekoj da idam u 2 pravca neka kaze poso vaka e tapa da idam solo u niedno vreme,ako ima nekoj neka kaze,ako ne ke otstapam mesto za dr ekipa neka igra namesto mene da se najdam za nekoj so zivee poblisku i mu se igra a ne se prijavil:)
Ја за враќање идам накај Аеродром ама за идење види некој друг, скеч е од ново лисиче а можно е и кифла да дојде да гледа ако сака :D

Член од
12 септември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
14
Ако ви фалат играчи еве јас се пријавувам, балонов и така ми е на 10 мин. од кај мене.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Jas ke branam bez sekiraciii :) Moze malce sum rgosal bidejki 2 meseci nemam braneto ali sve ke si dojde na mesto :cool::D

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M