А кој рекол дека ке те примиме?Ќе видиме четврток дали има термин во сала за порано, вака е стварно тапа за повеќето.
Ако ви фали играч до четврток ќе попунам место колку да не биде одбранате ептен шуплива пошо глеам се средина и напад сте црвените .
Теоретски и кај плавите би играл таман да им соберам тактика, плус Инзгаги да го шпиунирам (и кај нив ако фали играч инаку не) .
Па дечкото со ник Јувентус(нешто) бил голман.Мајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:14 AM ---
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за
Ја за враќање идам накај Аеродром ама за идење види некој друг, скеч е од ново лисиче а можно е и кифла да дојде да гледа ако сакаako ima nekoj da idam u 2 pravca neka kaze poso vaka e tapa da idam solo u niedno vreme,ako ima nekoj neka kaze,ako ne ke otstapam mesto za dr ekipa neka igra namesto mene da se najdam za nekoj so zivee poblisku i mu se igra a ne se prijavil
Jas ke branam bez sekiraciii Moze malce sum rgosal bidejki 2 meseci nemam braneto ali sve ke si dojde na mestoМајстори абе се убаво али шо праиме ние со голман кифла колку што знам рече дека нема да може да брани освен ако се рехабилитирал. Кажете ако треба да се најде голман зошо без тоа ке изгубиме ко магариња, на плавиве гоуст им се врати
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:14 AM ---
башка сакав да ви кажам во борис трајковски малата сала е со цена 1500 ден таа сто посто ја греат. е сеа само треба да се види за термин кога има ако сте за