Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да поминува накај центар да ме собере?

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M
7.Levak
Мислам тоа е тоа кај црвените(ако сум утнал некој..нека се додаде)​
Плави вие сте на потег:D

Levak ,не беше сигурен треба да потврди...

Незнам,искрено салава мене ми изгледда колку онаа од Расадник!! :)
незнам немам играно во расадник али ако има нацртано за ракомет тогаш не е иста, зошо глеј на сликите од борис се гледа дека е исцртано само кошаркарското а тоа е доста помало

незнам немам играно во расадник али ако има нацртано за ракомет тогаш не е иста, зошо глеј на сликите од борис се гледа дека е исцртано само кошаркарското а тоа е доста помало

Па ако не,некој рече Форца салата имала греење таму ако не да видиме...

poso gleam deka iame cel tim na raspolaganje,da ne se stavam u mozaikot koa e napraen vise,racunajte me za naredniot pat osven ako fali igrac pa da doam da ne iskocam gej,kazete poso tuka sme site da si kazeme so iame:)
--- надополнето: Nov 9, 2011 4:54 PM ---
poso gleam deka iame cel tim na raspolaganje,da ne se stavam u mozaikot koa e napraen vise,racunajte me za naredniot pat osven ako fali igrac pa da doam da ne iskocam gej,kazete poso tuka sme site da si kazeme so iame:)

Друже па ти си у мозаикот,со тебе сме таман 7;)(со една замена,заш без замена искрено не се игра)
Дефинитивно неиграш?:confused:

Може да се игра 5 + 1 или?Ако е колку Расадник салата,тогаш е добро.Ако е помала тогаш појма немам.
Ова е арената мoже да се игра 5+1,ама 2500 е термин:icon_lol:Реков така да изиграме еднаш,да видиме какво е чуството:D
Малата сала е за 4+1,тоа е терен за кошарка и е помала околу 10м од терен за ракомет(мал фудбал).

Идам. Кој сака да направи пари нека не игра на хендикеп -4.5. В четврок ќе играм многу подобро од претходно.
=

Плави:

1._Ghost_ c
2. Инзаги
3. Сајбер
4. Saeta Rubia

Добро толку сум страшен? :pos: Ајде пријавувајте се нема да играм добро :)

Сериозно, гледам се допиша и Бус, значи плавите се 5. Урбан оти нема ништо пишано?
Според мене за саат и 15-20-30 мин. колку што игравме последниве 2 пати, 6 на 6 сме малку, треба да има и по една измена. Затоа, Левак не зае*авај пиши се, ако не нека донеси некој некое другарче. Истото важи за плавите, ако не се соберите до вечерва 7 души, договорете се да викните некој.

....За малата сала во БТ.... по 100-ти пат. МАЛА Е. Тоа е игралиште за кошарка и нема шанси да се игра 5+1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom