Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
BTW-Не сум уигран во таа вашата лоша пас игра:icon_lol:ќе мора да ме оставите да се прилагодам:icon_mrgr:

Аиииииииии, раздор на повидок :)))) Изгледа ќе губиме :)

Има Вори да го бесам за муда :D

И нормално ја и cthulhu сме во црвената екипа... екипата што победува не се менува :D
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:20 PM ---
охооо и 3ца арсеналовци у екипа ќе бидеме со алек штуки мислам дека игравме и порано еднаш кога се собравме само арсенал фанови.

Јас ќе идам сигурно,исто и моите пријателчиња Инзаги и Russian Kid.За другиве не одговарам.Јас покренав иницијатива,вие се пријавивте и потврдивте присуство.Оттогаш па натаму се зависи од вас :)

Иначе црвени,кој ви е најопасен играч кажете.Да припремам некоја тактика пред утакмица и да залепам некој фластер до него.
А мислам дека појаки сте одбрани,али нема врска.Вие имате играно заедно,угирани сте.Ние ќе бидеме ко раштиман оркестар,но добро.Не се развиорувам бело знаме уште отсега,ќе видиме утре што и како :D

klein_blue.jpeg

vs​

800px-Auto_Racing_Red.svg.png

Нека победи подобриот утре!​

*сликава од црвениве е поголемо,зошто таква набрзина најдов,не дека нешто се фаворити во дербиво :icon_lol:

Игравте ли бре фудбалерчина ? :pos:

Јас ќе идам сигурно,исто и моите пријателчиња Инзаги и Russian Kid.За другиве не одговарам.Јас покренав иницијатива,вие се пријавивте и потврдивте присуство.Оттогаш па натаму се зависи од вас :)

Иначе црвени,кој ви е најопасен играч кажете.Да припремам некоја тактика пред утакмица и да залепам некој фластер до него.
А мислам дека појаки сте одбрани,али нема врска.Вие имате играно заедно,угирани сте.Ние ќе бидеме ко раштиман оркестар,но добро.Не се развиорувам бело знаме уште отсега,ќе видиме утре што и како :D

klein_blue.jpeg

vs​

800px-Auto_Racing_Red.svg.png

Нека победи подобриот утре!​

*сликава од црвениве е поголемо,зошто таква набрзина најдов,не дека нешто се фаворити во дербиво :icon_lol:
Kaiser брат..веруј ми...ама во вистинска смисла на зборот:icon_mrgr::pos:
Btw воспалени ми се мускуливе,+ тренинг пропуштам ...ама си стојам на зборот дека идам:pipi:

Kaiser брат..веруј ми...ама во вистинска смисла на зборот:icon_mrgr::pos:
Btw воспалени ми се мускуливе,+ тренинг пропуштам ...ама си стојам на зборот дека идам:pipi:

Све напаѓачи ќе бидеме од наша екипа освен Кајзер :D

Иначе Вори не сме уиграни до толку само Кајзер ја и цтхулху иаме играно заедно, овој Џеко горе против нас играше прошли пут :D

Туку смее нешто да конзумираме пред утакмица,енергетски пијалоци или слични работи?Зошто ми се спие,ми се плаче деновиве,па не сакам да заспијам на терен.
Плус,не сакам да ме фатите на допинг тест и после да не заиграм минимум 6 месеци :D

Утре во 4 и пол во Расадник сте така? Со 24ка се стигаше до таму?

Утре во 4 и пол во Расадник сте така? Со 24ка се стигаше до таму?

да 4 ипол, 24ка иде скоро до таму, сега е раскопана улицата треба да се симнеш малце подоле ќе имаш едно 500 метри одење...
Најубаво прашај го и возачот ако незнаеш ќе ти каже кај да се симнеш :D

П.С. За кој ќе навиваш, црвените или плавите? :D

да 4 ипол, 24ка иде скоро до таму, сега е раскопана улицата треба да се симнеш малце подоле ќе имаш едно 500 метри одење...
Најубаво прашај го и возачот ако незнаеш ќе ти каже кај да се симнеш :D

П.С. За кој ќе навиваш, црвените или плавите? :D

Имам идено ама одамна само не бев сигурна за бројот на бусот :icon_mrgr: За навивање ќе видам кај ќе има позгодни, за тие :icon_lol:

Да дополнам и за другите, дечки без заебанции ова е одреден термин неможе до кога сакаме да играме така да без каснење ќе ве замолам... 4 и 20 сите гледајте да бидете таму...

Имам идено ама одамна само не бев сигурна за бројот на бусот :icon_mrgr: За навивање ќе видам кај ќе има позгодни, за тие :icon_lol:

Џену ме збуни со новиов профил :D,иначе навивај за плавите помлади се xD

А во сабота ќе се игра на бетон како што се договоривме?
или во балон?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom