Cthulhu^
your neighbourhood pagan
BTW-Не сум уигран во таа вашата лоша пас играќе мора да ме оставите да се прилагодам
![]()
Аиииииииии, раздор на повидок

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BTW-Не сум уигран во таа вашата лоша пас играќе мора да ме оставите да се прилагодам
![]()
Има Вори да го бесам за муда
И нормално ја и cthulhu сме во црвената екипа... екипата што победува не се менува
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:20 PM ---
охооо и 3ца арсеналовци у екипа ќе бидеме со алек штуки мислам дека игравме и порано еднаш кога се собравме само арсенал фанови.
Игравте ли бре фудбалерчина ?![]()
Kaiser брат..веруј ми...ама во вистинска смисла на зборотЈас ќе идам сигурно,исто и моите пријателчиња Инзаги и Russian Kid.За другиве не одговарам.Јас покренав иницијатива,вие се пријавивте и потврдивте присуство.Оттогаш па натаму се зависи од вас
Иначе црвени,кој ви е најопасен играч кажете.Да припремам некоја тактика пред утакмица и да залепам некој фластер до него.
А мислам дека појаки сте одбрани,али нема врска.Вие имате играно заедно,угирани сте.Ние ќе бидеме ко раштиман оркестар,но добро.Не се развиорувам бело знаме уште отсега,ќе видиме утре што и како
![]()
vs
![]()
Нека победи подобриот утре!
*сликава од црвениве е поголемо,зошто таква набрзина најдов,не дека нешто се фаворити во дербиво
Kaiser брат..веруј ми...ама во вистинска смисла на зборот
Btw воспалени ми се мускуливе,+ тренинг пропуштам ...ама си стојам на зборот дека идам![]()
Утре во 4 и пол во Расадник сте така? Со 24ка се стигаше до таму?
да 4 ипол, 24ка иде скоро до таму, сега е раскопана улицата треба да се симнеш малце подоле ќе имаш едно 500 метри одење...
Најубаво прашај го и возачот ако незнаеш ќе ти каже кај да се симнеш
П.С. За кој ќе навиваш, црвените или плавите?![]()
Имам идено ама одамна само не бев сигурна за бројот на бусотЗа навивање ќе видам кај ќе има позгодни, за тие
![]()