Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти се свиѓа кога одмараш а? :)

Не одмарам во четврток играме ќе го бандажирам коленото и ок ќе.биде а мојот кошмар Џеко кај нас игра :D.

Уште сеа се спремам знам јако ќе биде :).

Ти идеш сабота?

Пс. Дечки лека ноќ на сите па се читаме утре (y).

Охооо,ќе падне крв.:icon_lol:
Гледам Црвени против Плави...Пиши Јунајтед против Челзи:D

Леле леле, само ако не се појавите 12 луѓе :)

Има Вори да го бесам за муда :D

И нормално ја и cthulhu сме во црвената екипа... екипата што победува не се менува :D
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:20 PM ---
охооо и 3ца арсеналовци у екипа ќе бидеме со алек штуки мислам дека игравме и порано еднаш кога се собравме само арсенал фанови.

Богами ако се укомпонираме јас, ти и Nomoregames! доста јак напад ќе бидеме :)

Види ги бе јас ко да не постојам, ќе видите напад да не сум ви во одбрана и плус кој го зема Џеко :D.
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:44 PM ---
И нормално ја и cthulhu сме во црвената екипа... екипата што победува не се менува :D

А кој ве стави во црвената екипа :D?

Види ги бе јас ко да не постојам, ќе видите напад да не сум ви во одбрана и плус кој го зема Џеко :D.

Ти си у одбрана кај тебе човек не поминува :D
Него неам играно у Расадник може 2-3 години, даваат фудбал таму?

Би било добро да се пријават барем уште 1 или 2ца чисто за секој случај некој да неможе да дојде или да треба да се мењаме...

Нема да можам да дојдам, се гледаме за викенд ако играме .. :)
И да .. Сакам плавите (шарените) да ги здробат црвениве. Ајде момци можете !

Утре ќе ја пишам листата за сабота. Намерно не ја пишав до сеа за да не се помешаме со четвртокот. Во принцип освен еден играч минус сите доаѓаме плус двајца нови играчи.

Не одмарам во четврток играме ќе го бандажирам коленото и ок ќе.биде а мојот кошмар Џеко кај нас игра :D.

Уште сеа се спремам знам јако ќе биде :).

Ти идеш сабота?

Пс. Дечки лека ноќ на сите па се читаме утре (y).

Едно 99% идам, оставам 1% заради физикална терапија. : )

Kaiser преговараше со Агентот ...успешно си ја заврши работата....сега 2-3 автогола кога ќе си шибнам ќе видите:pos:
BTW-Не сум уигран во таа вашата лоша пас игра:icon_lol:ќе мора да ме оставите да се прилагодам:icon_mrgr:

Утре ќе ја пишам листата за сабота. Намерно не ја пишав до сеа за да не се помешаме со четвртокот. Во принцип освен еден играч минус сите доаѓаме плус двајца нови играчи.

Доаѓам и јас во сабота да пишеш таму! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom