Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сабота си останува исто како минатиот пат, на бетон во ЈБТ (нека потврди само Кајзер)

А мислам дека појаки сте одбрани,али нема врска.Вие имате играно заедно,угирани сте.Ние ќе бидеме ко раштиман оркестар,но добро.

Па поделете се одново, како сакате, само да не дојдат помалце од 12 луѓе. И во сабота подобро ќе биде да отидеме прво кај Медицинско.

Море, да не бидам само јас старец таму.:)

Абе не верувам.Јесте да ја имам едвај 18 али нема врска.Ја па мислам дека најмал ќе бидам таму и ќе ме шуткате сите.
Ама да ви кажам отсега дека ништо не ве слушам.Па мавајте ми чврги ако сакате ама не се давам :D

Инаку ќе промовирам за првпат нови патики ( :pos: )па ако промашам некој зицер,немојте да ми се смеете.
После ќе правам рекламација на истите,како Торес и Руни пред некое време.

Ќе инсталирам брада што се секираш :ROFLMAO: ти само кажи дека си постар...
Или јас да ја избричам мојава.:)
Абе не верувам.Јесте да ја имам едвај 18 али нема врска.Ја па мислам дека најмал ќе бидам таму и ќе ме шуткате сите.
Ама да ви кажам отсега дека ништо не ве слушам.Па мавајте ми чврги ако сакате ама не се давам :D
За слушање, има да слушаш и оро да играш.:) Еве јас како Кан, капитен ќе бидам кај плавите.:)
Иначе да, убо спомна некој поназад, гледајте порано да пристигните оти фиксиран е терминот.

Или јас да ја избричам мојава.:)

За слушање, има да слушаш и оро да играш.:) Еве јас како Кан, капитен ќе бидам кај плавите.:)
Иначе да, убо спомна некој поназад, гледајте порано да пристигните оти фиксиран е терминот.
Па има уши ,не е ваљда глув:icon_mrgr:
Инаку утре

GT6.gif

ИЛИ
41800_87948535085_5943288_n.jpg

Се мислам како е поарно за до таму.:icon_mrgr:

Види го ти Џеко, загреан ќе им дојде :icon_lol:

Абе може и да почнеме да го правиме списокот за во сабота за од 16 и 30.

1. Хак

Потврдувам за денес. Ако има некој, карпош, тафталиџе, влае што ќе иде натака, нека ме исконтактира у инбокс да идеме заедно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom