Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе може и да почнеме да го правиме списокот за во сабота за од 16 и 30.

Moжеби ќе треба да го направиме терминот да биде 16:00, пошо додека се собереме... Ај да се стаам и ја на официјалниот список :)

1. Хак
2. Cthulhu^

Moжеби ќе треба да го направиме терминот да биде 16:00, пошо додека се собереме... Ај да се стаам и ја на официјалниот список :)

Море да не треба да го направиме терминот 1500?
1. Хак
2. Cthulhu^
3.gade

Сабота ни беше договорено да бидеме во 16:00 кај медицинско.

Сите што беа нa пиво потврдија дека пак ќе дојдат освен еден играч кој отиде на екскурзија.

Го почнувам списокот а вие запишувајте се :):

Црвени:

1.Kaiser
2.Cthulhu^

Плави:

1.gade

Има право gade, можеби ќе биде подобро да почнеме уште порано, пошо во 18:00 се стемнува. Хак, во сината екипа ли ќе играш? Или да не шпекулирам само, премногу рано е? :)

Црвени:
1.Kaiser
2.Cthulhu^

Плави:
1.gade
2. Хак

Епа ок чим така било договорено, не знаев :)

Црвени:

1. Kaiser
2. Cthulhu^

Плави:

1. Gade
2. Xak
--- надополнето: Oct 6, 2011 10:02 AM ---
Има право gade, можеби ќе биде подобро да почнеме уште порано, пошо во 18:00 се стемнува. Хак, во сината екипа ли ќе играш? Или да не шпекулирам само, премногу рано е? :)

Многу нормално, лојаност кон тимот пред се! :))) За кога сакате ставете го терминот мене се ми одговара :)

Црвени:

1. Kaiser
2. Cthulhu^
3. Топче

Плави:

1. Gade
2. Xak

Денес осеќам лудо ќе биде ама кој ме мавне по колено, убивам :mad:.

И навивачка ќе имаме така да спремајте му се, па како се вика нека се множат :D.

Да ја читаше темата од почеток ќе знаеше, жут картон дека не си внимавал :icon_lol:.

Како бе, Се имам прочитано, само еден се најави да не' гледа, не ми текнува на никот.

Ѓаол братче...:D

Инаку за сабота..
Црвени:

1. Kaiser
2. Cthulhu^
3. Топче
4.Nomoregames!
Плави:

1. Gade
2. Xak

Брат, ти ако и во сабота играш за нас јас можам слободно да излезам да одмарам :pos:. Не дека другиве не се добри ама да го видиш коленово од лизгачкиот на што ми личи :pos:. Ова малку да им дадам мотивација на плавите да запнат повеќе :D.

Како бе, Се имам прочитано, само еден се најави да не' гледа, не ми текнува на никот.

Една :D.

Не се деконцентрирај сеа мисли на фудбалот :icon_lol:. Јас веќе ги острам патиките :sneaky:.

Црвени:
1. Kaiser
2. Cthulhu^
3. Топче
4.Nomoregames!

Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop