Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) ама после 3-3 си почна машината
.
.
.
.Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш) ама после 3-3 си почна машината
.
Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота.
Никад више не играм на линолеум, чудо како и некој друг не се повреди.
Од сеа само бетон или трева.
Инаку утакмицата ТОП, динамична и супер дружење.
Џену Грл беше навивачка, значи почнавме и пред публика да играме.
Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија.

Па зашто мислиш ти дека се повредив?Се е тоа тактика брат...Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш) ама после 3-3 си почна машината
.
Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота.
Никад више не играм на линолеум, чудо како и некој друг не се повреди.
Од сеа само бетон или трева.
Инаку утакмицата ТОП, динамична и супер дружење.
Џену Грл беше навивачка, значи почнавме и пред публика да играме.
Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија.

Киддинг.Сите у болница се а?
BTW red again 9-3![]()
@Топче извини уште еднашка за старот.
За утакмицата горе доле,прв пат игравме заедно а и бајги надвор од форма.
Плус имавме малер,Давор со дресот од ТоресКиддинг.
Добра утакмица,се држевме до 2-2 после паднавме на кондиција а и со играта забушававме.Не се знаеше кој кај игра. Инаку и помлади бевме,вие како АС МИлан сте хахахах.
Се надевам дека ке играме пак.
.
).
.Баш дека сте помлади требаше да не растурите, не се вадите на младоста.
Инаку нападот ко Барселона 2010 ни беше а одбраната како така истера (баш ко на Милан).
Битно јас коа излегов настана пресврт, ништо нез мене.

:/ салата не чинеше плус од факултет и Џену беше за вас затоа победивте иначе...![]()
.
.