Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се пријавувам и јас.Само да ми кажите каде се игра утакмицата и како да ве пронајдам зошто не познавам никого на лик:smir:

Може ли и јас да се пријавам?..планираме тим Со СонНИ ,Никола Волково и уште некој...па колку ке треба толку имаме ..ај позз :smir:

Како тргнало... и турнир ке треба да се праи:pos2:

пс И јас сум ин.

Во тек е пријавување за наредниот натпревар. Ќе се игра во сабота (наместо недела) со почеток во исто време (14:00) :)

И Тончи, овој пат обавезно продолжуваме на пиво. Јас да се извинам, ама гостите имаат поголеми приоритет па морав да си отидам одма... :)

Ае следната сабота е ПИВОЛЕНД. Башка петок настапуваат Дубиоза Колектив а у сабота планирам после пиволенд да идам у Б2 на трансоини.

Ако се најде домаќинка со стан во центар и близина кај која ќе може да се преноќи и протушира, ќе поминам. Вака, чисто сумЉам.

до кога трае пријавувањево ??? јас до петок ќе ви кажам сигурно дали доаѓам или не ..

ејјјј шо збориш бе пак фудбал?:vozbud::vozbud: Пак сакате да ве шијам а? Хахахха ајде да се истрчаме конечно пак ! :baeh:

Во тек е пријавување за наредниот натпревар. Ќе се игра во сабота (наместо недела) со почеток во исто време (14:00)
Не сум во тек па би сакал да прашам каде ќе се одигра натпреварот? Инаку и јас се пријавувам : )

Леи Никле пер да беф тука викендов ќе доеф само ради тебе да играме :pos2:
И ај со среќа Членови да ги победите овој пат Администраторите не е убаво од сам почеток со серија победи да почнат :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom