Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислеше на тебе :devil3:

Него, ако стигнам ќе дојдам да ве глеам, ама тешко...ме боли кичма :)
нема случај против мене.
ем, и јас си иам кантарче. ^_^
п.с. си остарел.

Аа, не успеав на време да прочитам инаку ке дојдев :(. Кажете ми следна коа одприлика би требало да е?

Аа, не успеав на време да прочитам инаку ке дојдев :(. Кажете ми следна коа одприлика би требало да е?

Ваљда следна недела повторно ќе се игра...ама како што знам ваквиве мечеви све се неделите :helou:

Победа за админско-модераторскиот тим :)
Чирлидерките на чело со гладиус си ја завршија одлично работата :))))

Сериозно, најдобра публика до сега :ojea:

Сепак, не можевме ние чирлидерките да останеме рамнодушни на „Убиј го“ мотивационата узречица. Ако играте против Оннет пак, тоа ќе оди на транспаренти. :)

Подобрени фудбалери има оваа сезона, минатата немаше дуели, само трчање со топка, машала денес и повреди ќе паднеа :):црвен:

Подобрени фудбалери има оваа сезона, минатата немаше дуели, само трчање со топка, машала денес и повреди ќе паднеа :):црвен:
Кревам рака, и би сакал јавно да му се извинам на Најтвокер за сторената повреда од моја страна кон неговиот зглоб на (чинам) левата нога.

Пензионерското во себе го стори своето. :kesa:

Ја како предводник на машкиот дел од чирлидерите (и воедно и единствениот:)) морам да ја пофалам денешната игра. Мислам дека ова беше најбурен натпревар до сега:) Честитки за администратори-модератори тимот на победата, а и голем поздрав за играта на јузерите кои навистна не се даваа.
Идната недела пак, нели?:)

Ја како предводник на машкиот дел од чирлидерите (и воедно и единствениот:)) морам да ја пофалам денешната игра. Мислам дека ова беше најбурен натпревар до сега:) Честитки за администратори-модератори тимот на победата, а и голем поздрав за играта на јузерите кои навистна не се даваа.
Идната недела пак, нели?:)

Толку ти е ќеф да навиваш? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom