Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај кажете шо бидна со мене и со сонни...?ако не примивте да доаѓаме ако не здравје...позз:smir:

ај кажете шо бидна со мене и со сонни...?ако не примивте да доаѓаме ако не здравје...позз:smir:

Не прашувајте, дојдете, не дека ќе дојдат сите пријавени, ама и се игра со измени, фала богу :)

Сигурно ќе се игра бе, договорено е веќе. Списокот малце подоцна, нека се пријават уште луѓе. Само фудбалот се дупна минатиот пат, има некој друг фудбалче?

Да не тежев 112 кила и да ја имав кондицијата од пред 3,4 години ќе дојдев.

Да не тежев 112 кила и да ја имав кондицијата од пред 3,4 години ќе дојдев.
Да доаѓаш редовно, може нема да имаш 112 кила и ќе бидеш како пред 3-4 години :)

А што бидна со фудбалот да не испадне да отидеме, а фудбал да немаме

Да доаѓаш редовно, може нема да имаш 112 кила и ќе бидеш како пред 3-4 години :)

Ацид а ако врне ке играте/играме ???

Најбоље фудбал пага на дожд...:)

Ај вака сега,играјте шо ке играте а после победничкиот тим ке игра со женски тим
сакате ли во тимот единствено машко сум јас и тоа јас бранам тимот е само за натпревари :pos2: и се разбира дај да стаиме по некоја паричка иначе девојчињава се капки од 20 до 25 години најстарата па ако сакате кажете за уплата кесе договориме додатно :vozbud:

уффф најавава звучи одличнооооо :) се пријавувам од страна на лузерите, пардон јузерите :) се надевам дека и цики ќе собере сили да ни се придружи па да им покажеме на "главниве" кој е кој :pos: :pos: и нека си носат повеќе пари во себе, ние коа ќе почнеме да пиеме не ни се знае крајот :pos: :pos:
значи се гледаме утре, едвај чекам :vozbud::vozbud:

Ацид а ако врне ке играте/играме ???

Најбоље фудбал пага на дожд...:)
Ако истура нема да играме нормално. Ако фрла повремено по некоја капка, не гледам зошто не би играле. Нема да се стопиме :)
PS: Известете го Скорпио_20 дека се игра :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom