El Bohemio
Silver Gate
Колку е да е касно до кај 20:00 најкасно до 20:30 завршени да сме ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи само од 19:00 одговара. Барај тогаш термин РозембергКолку е да е касно до кај 20:00 најкасно до 20:30 завршени да сме ...
Буриња, бочви, Позитив, Негатив не бидува од нас фудбалериЌе те расположиме во Буре![]()
За кај се брзаш? Има време за Позитив ќе одиме .......Колку е да е касно до кај 20:00 најкасно до 20:30 завршени да сме ...
Ќе барам од 17,18 и 19. Ваљда еден ќе се погоди пичка му матерзначи само од 19:00 одговара. Барај тогаш термин Роземберг![]()
Буриња, бочви, Позитив, Негатив не бидува од нас фудбалериБаш решив да се оттргнам од таквите работи и да почнам да спортувам вие сакате пак да ме вратите
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:24 AM ---
За кај се брзаш? Има време за Позитив ќе одиме .......
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:25 AM ---
Ќе барам од 17,18 и 19. Ваљда еден ќе се погоди пичка му матер![]()
Абе мала е елпида 4+1 се игра ..Елпида салата некој да праша ?
Утре одам. Сабота во 18 во Спортската или во Павел Шатев. Во Младост тешко да има така да нека биди спремен некој во Павел да закажи. Инаку концертот е на 23ти така да еден проблем помалку. Сега уште ракометот да е порано и таман ќе си биди.ај бе шо напрајвте?? договоривте термин? замре некако темата
Утре одам. Сабота во 18 во Спортската или во Павел Шатев. Во Младост тешко да има така да нека биди спремен некој во Павел да закажи. Инаку концертот е на 23ти така да еден проблем помалку. Сега уште ракометот да е порано и таман ќе си биди.
Мене ми одговара ама на другиве слабо. Значи кажете денес - Или во Младост во 15 или во 18 во Павел ( ако има место ). Ќе одам утре да закажам така да до вечер кажете. Иако сум прилично сигурен дека нема да можат сите. Значи дај остајте ги глупостите со кои наводно сте зафатени и дајте да изиграме. Ако сте стварно зафатени ок ама ако е за глупости .......Нема слободно во сабота навечер. Ракометот е во 18:00. Јас прашав денес и има слободно само во 15:00 до 16:00. Ако одговара можи да закажиме.
не бе, кафе пијат на Широк Сокак тогаш.во 15 во спортската наубо мислам дека ке биди
мислам дека ке се собериме ајде кајзвајте побрзо![]()