Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде кај се играчите, на почетокот 16 беа пријавени...

е така за кажи за во 15 часот има време до сабота ке најдиме уште тројца ако не уште еден доста ке биди 4+1 ке играме ;)
Значи утре закажвам ако има играчи арно ќе играме 5+1 со се резерви со се се ако пак нема уште еден бараме и 4+1 ќе пробаме да трчаме :)
--- надополнето: Nov 17, 2011 8:22 PM ---
Абе ајде кај се играчите, на почетокот 16 беа пријавени...
Пуштив пораки на поќето така да би требало вечерва да одговорат. Македонец и на фб го барав т.е аднав ама го нема никаде :cautious:

Неможам јас :(
Сабота одам Скопје, така да отпаѓа можноста за да играм фудбал...
Ако има некоја наредна прилика се гледаме ;)

1.Rosemberg
2.Mar[c]k
3.Кико Д.
4.Dekio7
5.БјанконероБт
6.Џони Вајсмилер
7.Andobt
8. El Bohemio
9.JeRry
10,DeviAngel
Ајде уште 2ца. Утре закажувам така да нема пишманење после :)

Ете ете сум, тука сум..... :)))))))
--- надополнето: Nov 18, 2011 1:05 AM ---
Еј и да, сабота играт Битола со Борец, ракомет во 17 00, па прашајте за друг термин.

Е па вака дечки
Денес бев во спортската и рекоа дека нема термин за утре. Арно ама сега Кико се јавил и му рекле уште еднаш кај 17 часот да се јави за да му кажат дали ќе можи. Е сега ќе чекаме до 17 ама во секој случај сакам некој да биди спремен да оди во Павел да закажи. Кој е во состојба и живее најблиску? Значи чекаме до 17 ама веројатно нема да има термин така да некој да биди спремен за во Павел да закажи.

А ако е убаво времето, како сега, да изиграме на отворено ? Не фрлајте одма камења, само предлог :)

А ако е убаво времето, како сега, да изиграме на отворено ? Не фрлајте одма камења, само предлог :)
Абе да изиграме братко.....ама некако и не е баш убаво - ладно е :) Барем мене ми студи :) Ако веќе не се најди сала можи и така. За отприлика еден саат ќе ја дознаеме нашата конечна судбина :pos:
Ама се си мислам дека ќе треба Македонец да тркни до Павел да закажи :D

Сепак неможи во спортската да играме. Требало паркетот да се исчистел пред утакмицата на рк. Битола :tapp:

Прашвајте, закажвајте во Павел.

Сепак неможи во спортската да играме. Требало паркетот да се исчистел пред утакмицата на рк. Битола :tapp:

Прашвајте, закажвајте во Павел.
Е па ние ќе го исчистевме. Кој губи - чисти :)
Како и да е......доброволец да оди во Павел да закажи или барем број да ми дајте да се јавам мада мислам дека лично ќе е подобро. Ќе оди некој?
--- надополнето: Nov 18, 2011 3:51 PM ---
Дај кажете шо да прајме сега. Нека оди некој во Павел ебаго. Ваљда некој живее во близина или има некакви врски таму. Ако не тогаш на отворено да мрзните :P

ако не во недела кај 12 на отворено,би требало да можат сите(ако не им се пропушта кафето на Широк Сокак)......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom