Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Досега полагав на факс да знаев ќе поминев од кај Павел вака тешко дека ќе биди..ццццц..довлеџик живеам сега далеку ми е и плус камен надвор е!

Ајде бе одете таму ....студело. Облечете се ебаго :) Ако не кажете каде утре.....на отворено нека е.

Тоа е дечки. Одложена е утакмицата :mad:
Сега нареден термин еве ако ви одговара наредна сабота или пак среда - пошто е ден на дрвото така да би требало поќето да сме слободни. Или евентуално вторник приквечер. Секако ако господата од спортската даваат термин :mad:

Појдете Прилеп играјте кај Бонтоно или Македонија, секако ќе најдите термин.:)
Ебаве битолчани, толку една сала да се немало.:icon_lol:

Пошто утре не можи, а надвор е многу ладно, најубо е вторник вечерта или пак среда(кој си го слави денот оправдано отсутен ќе е). Да се кажи со време да се собериме минимум колку шо треба и да закажиме со време, а не да чекаме последниот ден, пошто сигурно така никогаш термин нема да најдме.

Цела Битола спортисти (фудбалери/кошаркари/ракометари), да неможиш место да фатиш од нив :D

абе кај ги прати и ти па , таму трчањето е исто ко коњи да трчаат , пархетот тропа дали тропа :pos: и емто поскапо е од САЛА МАКЕДОНИЈА , а каде каде сала македонија е подобро ,само шо последниве 2-3 недели нема струја... А во тутунски да играат т.е. СОНЦЕ , салата е 1200-1500 денари вечерен термин, што е многу пари..

Ај кажвајте сега, вторник навечер (или ќе гледаме ЛШ?) или среда до кај 20:00 часот?
Да закажиме уште од утре за да сме сигурни да не извисиме како сега.

Абе Вторник ќе беше фино ама ете ЛШ имало. Јас мислев порано ама не ми текна дека на школо има од поручек шо се. Така да ако не ви одговара на сите од 18-19 Вторник нека е Среда. Би требало сите да сме слободни. Среда можам кога било. Па и Вторник. Мене не ми е проблем. Нека кажат другите

До кај 12:30 утре т.е. денес кажете дали сакате вторник навечер или среда.
Да си зафатиме термин уште утре :)

Вторник навечер, е лош термин во глобала. Нека биди среда, пред ЛШ. Таман. Е сега термин да се најди и то е то. Иначе Павел мене и не ми е така блиску. Иначе за денски термини, слабо. Битолчани сте, или шо сте !? Кафе на широк сокак, особено за лешинари како мене е веќе пракса. :))))))

Вторник навечер, е лош термин во глобала. Нека биди среда, пред ЛШ. Таман. Е сега термин да се најди и то е то. Иначе Павел мене и не ми е така блиску. Иначе за денски термини, слабо. Битолчани сте, или шо сте !? Кафе на широк сокак, особено за лешинари како мене е веќе пракса. :))))))
Брат, не дека ние нејќиме да пиеме кафе на Широк Сокак туку термините во салите си го прат своето. Денес ќе одам во спортската и видам среда во колку има слободно. Најдобро ќе биди кај 18:00, 19:00 да има слободно. Таман, завршваме, бегаме по дома, се тушираме и гледаме Милан - Барса :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom