Џони Вајсмилер
Don't share my food
Досега полагав на факс да знаев ќе поминев од кај Павел вака тешко дека ќе биди..ццццц..довлеџик живеам сега далеку ми е и плус камен надвор е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас таму живеамДосега полагав на факс да знаев ќе поминев од кај Павел вака тешко дека ќе биди..ццццц..довлеџик живеам сега далеку ми е и плус камен надвор е!
епа ке мозиш да одиш да закажиш ?И јас таму живеам![]()
Цела Битола спортисти (фудбалери/кошаркари/ракометари), да неможиш место да фатиш од нивПојдете Прилеп играјте кај Бонтоно или Македонија, секако ќе најдите термин.
Ебаве битолчани, толку една сала да се немало.![]()
абе кај ги прати и ти па , таму трчањето е исто ко коњи да трчаат , пархетот тропа дали тропаПојдете Прилеп играјте кај Бонтоно или Македонија, секако ќе најдите термин.
Ебаве битолчани, толку една сала да се немало.![]()
Брат, не дека ние нејќиме да пиеме кафе на Широк Сокак туку термините во салите си го прат своето. Денес ќе одам во спортската и видам среда во колку има слободно. Најдобро ќе биди кај 18:00, 19:00 да има слободно. Таман, завршваме, бегаме по дома, се тушираме и гледаме Милан - БарсаВторник навечер, е лош термин во глобала. Нека биди среда, пред ЛШ. Таман. Е сега термин да се најди и то е то. Иначе Павел мене и не ми е така блиску. Иначе за денски термини, слабо. Битолчани сте, или шо сте !? Кафе на широк сокак, особено за лешинари како мене е веќе пракса.)))))