Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Брат, не дека ние нејќиме да пиеме кафе на Широк Сокак туку термините во салите си го прат своето. Денес ќе одам во спортската и видам среда во колку има слободно. Најдобро ќе биди кај 18:00, 19:00 да има слободно. Таман, завршваме, бегаме по дома, се тушираме и гледаме Милан - Барса :)
Барај среда од 18-19.
Еве веќе неколкумина потврдуваме за тогаш. Ќе се собериме не е проблем

Не работи салата среда, ПРАЗНИК БИЛО !

Барајте Павел Шатев ако работи среда.
Или дајте број од Павел Шатев, јас ќе се јавам

Не работи салата среда, ПРАЗНИК БИЛО !

Барајте Павел Шатев ако работи среда.
Или дајте број од Павел Шатев, јас ќе се јавам
Па да.......денот им е. Сигурно си го чекаат. Ако и Павел не работи дајте вторник 18-19. Кој е зафатен ќе го ослободиме :D

Аман бе дечки уште не се договоривте? xD
Jaс да ви бил на ваше место шише смирноф би му дал на Розенберг!Бубрег даде даде да се игра утакмицава!! :)

Аман бе дечки уште не се договоривте? xD
Jaс да ви бил на ваше место шише смирноф би му дал на Розенберг!Бубрег даде даде да се игра утакмицава!! :)
Можи можи.
Го слушнавте (прочитавте) сите!! Ајде сега покажете се :pos:
Абе јас сум најизгорен за фудбал ама овие легачи се сите :D
Ако продолжат вака ќе дојдам таму да играм :)

Дај бе некој Павел нека закажи.
Ајде во спортската во вторник 18-19.
Инаку остај шо било неработен ден него и концертот е во среда затоа нема да ја даат

Сега вторник или среда???..дајте закажете најкасно до утре бидејќи да знаеме сите..ако е вторник е малце позаебано бидејќи нема да стигниме за на студенска забава во Портал:D:D..ама како и да е фудбал си е фудбал повеќе од спорт и нес е пропушта!:D

Вторник од 18-19. Сакам неколку души да потврдат за да имаме основа за играње и утре ќе закажам. А изгледа и имаме доволно луѓе така да утре ќе закажам. За студентската не се секирај има време. Во 19 сме завршени така да има време
Засега сме сигурни
1.Rosemberg
2.Кико Д.
3.Paul Kellerman
4.Andobt
5.Џони Вајсмилер
A веројатно и Dekio7, Bjankonerobt и mar[c]k би требало да се сигурни. Значи 8 души. Уште 4ца и тераме. Во секој случај утре си идам кај 13.30 и се јавувам за да закажам

ако не собериш доволно тука ќе бидам да пополнам место......било како важно ќе присуствувам на настанот :cool:

ако не собериш доволно тука ќе бидам да пополнам место......било како важно ќе присуствувам на настанот :cool:
Е па еве ќе те пишам за секој случај :)
1.Rosemberg
2.Кико Д.
3.Paul Kellerman
4.Andobt
5.Џони Вајсмилер
6.Mar[c]k
7.Sluzbarski
Ако има термин утре закажвам. Ако можи некој посабајлечки нека закажи ако не јас после кај еден ипол-два ќе закажам само касно да не е
Ако нема термин во Младост ќе закажам во Павел така да времето е тоа. Сега само термин да се најди :)

Не бе изгледа не им се работи на овие од спортската. Уште не јавен ми вика нема термин. Му викам е како нема? Така така нема сите се зафатени. Нити ме праша за кој ден нити ништо. Очигледно е дека не сакаат да издаваат. Пробав со жената да се разберам ми вика јави му се на директорот и упм си реков нека одат сите. Сега одиме во Павел или има некој пријатели да средиме со овие од Младост?

Сега и Павел прашав нема. Се е зафатено со договори до 2012. Барем фино и поштено ми објаснија :)
Ама во Младост се кладам дека има ама неќат да даваат. Сега реков некој нека се јави или да појди кој стој добро таму со надлежните друго чаре нема. Сигурен сум дека има ама изводат нешто овие.
П.С да не не саботира бе некој од овде? Ако има такво нешто следува

besilka.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom