Ska Maniac
Бараба
Кумашинче зашто си вака негативен ?Ќе му ја одземат многу брзо.
Нели ти не учеше да бидеме позитивни и со добра воља и љубов се ќе биде во ред ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кумашинче зашто си вака негативен ?Ќе му ја одземат многу брзо.
После и тој ќе се налути и ќе го напушти кампотЌе му ја одземат многу брзо.
И криво ми е што Лео Валта не доби шанса, ми има потенцијал за нов Сигурдсон.
99% го прави ова за да биде во центарот на вниманието за тежок его манијак, по не знам кој пат го докажува ова.Роналдо истово го направи и во Јунајтед. Место како господин и шампион да се одјави, тој земал како некое мало дете се лути дека не го играле на 40+ години.
Друже, имаш земено 5 ЛШ титули, Европско во фудбал, 3 пати по ред ПЛ и по некоја титула во Шпанија и Италија. Индивидуално неколку Златни топки и Златни копачки. Дај олабави малку да му ебам мајката и остај не да си гледаме фудбал на раат.
Денес 2 гола од слободен удар против Албанија.
Нека им даде некој памет во јануари да го вратат назад. Многу значи да имаш квалитетен изведувач на прекини во тимот.
Денес 2 гола од слободен удар против Албанија.
Нека им даде некој памет во јануари да го вратат назад. Многу значи да имаш квалитетен изведувач на прекини во тимот.
Си реков ќе речиш приближно титули, ме разочараЗнаеш што е заедничко за Свонси и Атлетико?
Имаат ист број фанови на форумов.
И јас го забележав, а не игра редовно во МЛС лигата.
Вреди, посебно кога татко ти Инфантино ќе ти ја намести, нешто како Азерињо во врвот на нападот на Македонија.
Секој натпревар пенал за Аргентина а она со Холандија беше врвот.