Фудбал - генерална дискусија

Ќе му ја одземат многу брзо.
Кумашинче зашто си вака негативен ?
Нели ти не учеше да бидеме позитивни и со добра воља и љубов се ќе биде во ред ?

Роналдо истово го направи и во Јунајтед. Место како господин и шампион да се одјави, тој земал како некое мало дете се лути дека не го играле на 40+ години.

Друже, имаш земено 5 ЛШ титули, Европско во фудбал, 3 пати по ред ПЛ и по некоја титула во Шпанија и Италија. Индивидуално неколку Златни топки и Златни копачки. Дај олабави малку да му ебам мајката и остај не да си гледаме фудбал на раат.

И криво ми е што Лео Валта не доби шанса, ми има потенцијал за нов Сигурдсон.

Денес 2 гола од слободен удар против Албанија.
Нека им даде некој памет во јануари да го вратат назад. Многу значи да имаш квалитетен изведувач на прекини во тимот.

Роналдо истово го направи и во Јунајтед. Место како господин и шампион да се одјави, тој земал како некое мало дете се лути дека не го играле на 40+ години.

Друже, имаш земено 5 ЛШ титули, Европско во фудбал, 3 пати по ред ПЛ и по некоја титула во Шпанија и Италија. Индивидуално неколку Златни топки и Златни копачки. Дај олабави малку да му ебам мајката и остај не да си гледаме фудбал на раат.
99% го прави ова за да биде во центарот на вниманието за тежок его манијак, по не знам кој пат го докажува ова.
Логиката е "ако не ме играте и ако не ми помагате да дојдам до 1000 гола, ќе правам скандали".
Плус му се погоди сега и тајмингот кога Меси завршува репрезентативна кариера, па чекај малку и за мене да се пишува.

Бог да чува, маж 41 година...

Нека им даде некој памет во јануари да го вратат назад. Многу значи да имаш квалитетен изведувач на прекини во тимот.
Jurassic Park No GIF

И јас го забележав, а не игра редовно во МЛС лигата, уствари ич.

И јас го забележав, а не игра редовно во МЛС лигата.

На позајмица е во Лос Анџелес до крај на годинава, со опција за продолжување, ама се уште нема добиено дозвола и виза. 5 кола ги пропушти.
Талентиран играч е, добар техничар, штета што вака го губи времето.

Вреди, посебно кога татко ти Инфантино ќе ти ја намести, нешто како Азерињо во врвот на нападот на Македонија.
Секој натпревар пенал за Аргентина а она со Холандија беше врвот.

146 гола само 4 во нокаут фаза цела кариера.

Замисли бараш почит а како капитен без срам пробуваш на Бруно гол да му украдеш.

Избркан од Јунајтед, Реал, Јуве па пак Јунајтед и сега репка. Доволно е кажано.

Поетски крај за ретко поголем педер од Динев.

"The only non corrupted and ethical Argentine player..."
Кои играчи се корумпирани? Како се корумпирани?

"He got banned from playing after exposing Argentina's robbery in 2022"
Апсолутно ништо нема откриено за никаков грабеж.

Една заебанција за ДиМарија, повеќе од доволно за рамноземјашите да направat теорија. Свиркач го направија човекот :pos:

Излези од матрицата.

#SavingPrivateSkaManiac
#PrayForSkaManiac

Back
На врв Bottom