Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу се интересни Меси фан бојс. Не дај боже некој да го искритикува карактерот на Меси кој и не е баш сјаен. Одма ко брат да си им увредил.
Така е, Рикен. Сите знаеме дека лига на нации вреди повеќе од светско.Затоа го попија од сите, ама кога Португалија со Роналдо ги победи овие штурци...поз че
Меси не е приземен и скромен. Тоа е големата слика. Типот е аутист што не знае да се понаша у јавност. Социјална интеракција има нула (секако освен кога иде да се расправа и плаче со судии).Има еден куп слики и видеа каде што се исклучува на моменти. Тие сликите со фанови каде што стои ко восочна фигура се доволен доказ.Ништо лично со тебе, не ме сфаќај погрешно, никогаш не сум ги сакал Барселона посебно, ниту некогаш сум бил за Аргентина и покрај тоа, мислам дека Меси е најдобриот фудбалер на современиот фудбал, ама навистина не ми е јасно зошто е важен карактерот на Меси. Се согласувам дека истото важи и за Кристијано Роналдо. Според мене, не значи дека сум во право, не може да се очекува од спортист/музичар/уметник или што и да е што 3/4 од животот го поминал под светлото на рефлекторите не може да не влијае тоа на психологијата на поединецот/на карактерот. Не мислам дека тоа го амнестира од постапки кои тој некој ги направил, ама чудно ми е да се очекува човек да остане не знам, приземен, скромен или што и да му се замерува конкретно на Меси кога е во фокус на цел свет како најдобар играч на планетата.
Ама што ти значи тебе дали е или не е скромен и приземен?Меси не е приземен и скромен. Тоа е големата слика. Типот е аутист што не знае да се понаша у јавност. Социјална интеракција има нула (секако освен кога иде да се расправа и плаче со судии).Има еден куп слики и видеа каде што се исклучува на моменти. Тие сликите со фанови каде што стои ко восочна фигура се доволен доказ.
www.instagram.com
И сега што ?![]()
433 on Instagram: " : & & The Portuguese FA is already working to make peace with Cristiano Ronaldo, and both parties will meet next week, @marca reports. ⌛ Portugal don't want a legendary international career to end like this and hope
459K likes, 5,162 comments - 433 on October 2, 2026: " : & & The Portuguese FA is already working to make peace with Cristiano Ronaldo, and both parties will meet next week, @marca reports. ⌛ Portugal don't want a legendary international career to end like this and hope the...www.instagram.com
Да не падна португалската берза?

Вреди, посебно кога татко ти Инфантино ќе ти ја намести, нешто како Азерињо во врвот на нападот на Македонија.Така е, Рикен. Сите знаеме дека лига на нации вреди повеќе од светско.![]()
И што? Голем кур. Фудбалер е или глумец? Го освои светот, најдобар фудбалер, аутист или со даунов бил.Меси не е приземен и скромен. Тоа е големата слика. Типот е аутист што не знае да се понаша у јавност. Социјална интеракција има нула (секако освен кога иде да се расправа и плаче со судии).Има еден куп слики и видеа каде што се исклучува на моменти. Тие сликите со фанови каде што стои ко восочна фигура се доволен доказ.
Со судии, сепак е дискутабилно.И што? Голем кур. Фудбалер е или глумец? Го освои светот, најдобар фудбалер, аутист или со даунов бил.
Фала, од аргентинки подалеку се чувам.Хахха ти си луд или стварно имаш 15 години. Ќе речев некоја бивша ти има земено, ама од дете е со жена му.
Ќе му ја одземат многу брзо.Па уште истиот ден му ја дадоа 7цата на Леао бе, тука се избрукаа.