FROM

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.629
Поени од реакции
31.834
Па и да ставиш, чудо големо, кизнај шо се случува па да бидеме нешто запрепастени :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Прва сезона беше супер, втора малце опадна ама далеку од лоша. Третава веќе е мизерија. Од Злате дознав за серијава така да он е виновен што ја гледаме оваа очајна серија што пробува да е Лост :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
Прва сезона беше супер, втора малце опадна ама далеку од лоша. Третава веќе е мизерија. Од Злате дознав за серијава така да он е виновен што ја гледаме оваа очајна серија што пробува да е Лост :D
Како дозна од мене кога јас никаде не сум пишал ништо освен во темава? :D За Slow Horses се убив од пишување препораки, уште не ја гледаш, се фати за најлошата од последните 15 што ги имам гледано. :pos:

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
833
Поени од реакции
1.215
Да му го истурам во косата бушава на тоа црнецот што ја зеде Фатима, вуста вуста

Член од
1 ноември 2017
Мислења
79
Поени од реакции
56
Според најновата епизода, Табита е или реинкарнирана како Миранда, или сестрата на Виктор. Второто е поверодостојно.

Чудовиштата може да се вендига, затоа излегуваат само ноќе и изгледаат слично на нив.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.629
Поени од реакции
31.834
Според најновата епизода, Табита е или реинкарнирана како Миранда, или сестрата на Виктор. Второто е поверодостојно.

Чудовиштата може да се вендига, затоа излегуваат само ноќе и изгледаат слично на нив.
И тие дигнаа раце во серијава, не излегуваат веќе....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Како дозна од мене кога јас никаде не сум пишал ништо освен во темава? :D За Slow Horses се убив од пишување препораки, уште не ја гледаш, се фати за најлошата од последните 15 што ги имам гледано. :pos:
Аааа можно е да сум грешка, ко да те видов да пишуваш за серијава некаде :D Slow Horses ја гледам, вчера ја завршив 3та сезона :D Денес и седнав на The Day of the Jackal, ќе ја довршам до Петок Slow Horses. FROM ќе ја откажам после 3та сезона, не ми држи веќе внимание.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.971
Ja napravija Lost, a e od producenti na Lost taka da mene bar mi e dosta poznata formulata koja ja koristat.

Treta sezona e i eve da vleceme paraleli, nisto ne se znae seuste

Tie sustestvata neka bidat The Others od Lost, koi se sto se zasto se, ne se znae seuste

Toa sto go vidoa u vtora sezona vo shumata, so golemi pajazini ili sto uste ne, neka bide Somkey, toa dimot od Lost, isto, poim nemame sto e i zasto e, ama tuka ne ni pokazaa.

Prilicno sum ubeden deka i vo ovaa serija ke vmetnat time travel, ona so toj zaglaveniot u zid i spomnuvanje na crni dupki od strana na Јаde nekako me vlece nataka, slicno i ova, ko so Lost.

Vo Lost se gledaa vizii na mrtvi luge, i tuka isto se gledaat mrtvi luge od odredeni licnosti.

Tamu avion padna na ostrov za koj nikoj ne znae, tuka so vozilo otkako gledaat drvo, skrsnuvaat od pat, i pristignuvaat na mesto za koe nikoj nisto ne znae. Duri i majkata sto si otide od mestoto i go najde tatkoto na Victor, napravi edno we have to go back ko i u Lost sto napravija.

Veke se soociv so faktot deka treta nema da e posledna sezona, a takov vpecatok imav posle vtora i bev zadovolen od toa, sega mi deluva deka nema sansa ova da se zavrsi vo 4 sezoni sto licno mnogu me nervira, gledam i na interent generalno poveke luge se revoltirani od vakviot razvoj na nastani, kako i da e se nadevam deka ke ja zavrsat serijava celosno, bez improvizacii, i bez da jade cancel ali veke vreme e za odgovori, a ne za novi prasanja sekoja sledna epizoda.
Iii ete sme vo 8ma epizoda i ete go i time travel-ot, so jazeto. :ROFLMAO:
9ta denes ili utre ke mi e na repertoar.

Vo megjuvreme naletav i na vakov naslov

1732030928962.png

Surprise surprise, ne otvoriv da citam inace za da ne jadam nekoj potencijalen spojler taka da ne znam na sto tocno aludiraat.

Kajgana Shop

На врв Bottom