- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 336
Ме збрлави втората епизода од новава сезона. Посебно крајот. Едвај чекам третата да ја изгледам.
За мене беше разочаруавње бидејќи остави еден куп мистерии не разрешени. Кој/Што беше Џејкоб, што значеа броевите, што е уствари островот итн....ЛОСТ никогаш не била разочарување.
Интересни теории.Еве неколку теории:
Во најновата епизода, Џејд го скрши тотемот, сега талисманите нема да работат...
Тили е вештерка или чудовиште.
Детето на Фатима е чудовиште.
Симболот што Џејд го гледа се корените на паднатото дрво пред да влезеш во градот Фромвил. Никој никогаш го нема поминато дрвото.
3та епизода завршува многу јако.
Интересни теории.
Тили е многу сумлива. Многу интересно го изведоа тоа што Фатима не може да јаде обична храна, од која повраќа а можи да јади ѓубриво без проблем. Има дефинитивно монструмче.
За тотемите, тоа ќе биди интересно да е.
Песната е топ! Има превод и на македонски ако некој го интересира:Втора сезона сум и моментално ова е една од подобрите мистерии што ги имам гледано. Се заљубив и во песната и во ликовите и во цела атмосфера.. дури не сакам да ја форсирам - ја мезам полека.
Гледај ја, али за мене најголем проблем за серијава е што најверојатно нема да се заокружи на 3 сезони, колку што сметам дека требаше да има. Доби на популарност и ме плаши фактот дека ќе и прават Milking и со тоа квалитетот ќе опадне, али може да помине со уште макс една сезона еве, 4, али толку.До втора сезона сум, 7-ма епизода. Ми накурчи искрено по малку. Неколку пати се думав да ја баталам, ама ќе ја продолжам ко шо ве читам.