Friends

Matt LeBlanc ќе го има на Top Gear.
"Did a Porsche throw up on you?"
PlMJN7k.gif

(малце големо е гифчето)

Последно уредено:
Абе овој Бекер, на Моника милионерот, стана ултимејт фајтинг чемпион? Никогаш не дознав. :icon_mrgr:
Неподвижен треба да е сеуште :LOL:[DOUBLEPOST=1457734634][/DOUBLEPOST]
Дедо Мраз и Армадилото...таа е таа победничка сцена ако веќе одиме со сцените кога се маскирани!!!
Monica: Santa and you Armadillo, meet me in the kitchen.....there is a sentence i never thought i would say.
Добар е и Џои коа ќе се маскира у Џендлер.:pos:

Последно уредено:
Прочитава до пола и сфатив дека „ступидноста“ кај светската популација настана кога секоја ебана будала и некаков си експерт доби шанса да седне пред компјутер и да си ја исфрли целата фрустрација од денот/неделата/месецот/животот на интернет, кажувајќи си го мислењето и надевајќи се дека тоа мислење ќе добие некакво значење.
Кои глупости ги исчитав еј.

Прочитава до пола и сфатив дека „ступидноста“ кај светската популација настана кога секоја ебана будала и некаков си експерт доби шанса да седне пред компјутер и да си ја исфрли целата фрустрација од денот/неделата/месецот/животот на интернет, кажувајќи си го мислењето и надевајќи се дека тоа мислење ќе добие некакво значење.
Кои глупости ги исчитав еј.
Таа будала е човекот што ја креирал Рос. Толку анти патичен лик, тешко се наоѓа. Дури и оние од Биг Бенг Тиори се подобро направени. Самата глума на Давид за Рос ме потсеќа на Goofy карактерот од Дизни. Професионалната позадина на Рос, тој е интелектуалната елита.

Сум исчитал десетина вакви анализи на ликовите од „Пријатели“ и воглавно сите заклучуваат дека ова е серија за животите на шест говеда од луѓе. :icon_lol:

Џои му вели на Рос „Ако типов рече здраво, ќе се убијам"

Полош превод од Телма :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom