Friends

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Абе овој Бекер, на Моника милионерот, стана ултимејт фајтинг чемпион? Никогаш не дознав. :icon_mrgr:
Неподвижен треба да е сеуште :LOL:[DOUBLEPOST=1457734634][/DOUBLEPOST]
Дедо Мраз и Армадилото...таа е таа победничка сцена ако веќе одиме со сцените кога се маскирани!!!
Monica: Santa and you Armadillo, meet me in the kitchen.....there is a sentence i never thought i would say.
Добар е и Џои коа ќе се маскира у Џендлер.:pos:

Последно уредено:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Прочитава до пола и сфатив дека „ступидноста“ кај светската популација настана кога секоја ебана будала и некаков си експерт доби шанса да седне пред компјутер и да си ја исфрли целата фрустрација од денот/неделата/месецот/животот на интернет, кажувајќи си го мислењето и надевајќи се дека тоа мислење ќе добие некакво значење.
Кои глупости ги исчитав еј.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Прочитава до пола и сфатив дека „ступидноста“ кај светската популација настана кога секоја ебана будала и некаков си експерт доби шанса да седне пред компјутер и да си ја исфрли целата фрустрација од денот/неделата/месецот/животот на интернет, кажувајќи си го мислењето и надевајќи се дека тоа мислење ќе добие некакво значење.
Кои глупости ги исчитав еј.
Таа будала е човекот што ја креирал Рос. Толку анти патичен лик, тешко се наоѓа. Дури и оние од Биг Бенг Тиори се подобро направени. Самата глума на Давид за Рос ме потсеќа на Goofy карактерот од Дизни. Професионалната позадина на Рос, тој е интелектуалната елита.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Сум исчитал десетина вакви анализи на ликовите од „Пријатели“ и воглавно сите заклучуваат дека ова е серија за животите на шест говеда од луѓе. :icon_lol:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Џои му вели на Рос „Ако типов рече здраво, ќе се убијам"

Полош превод од Телма :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom