Friends

Како бе кратат и рипаат, сериозно ова? :)

Како бе кратат и рипаат, сериозно ова? :)
Јас ги пратам и не ми делува дека рипат. Само пишува дека не даваат понеделник и четврток, а сепак има по една епизода. Другите работни денови даваат по две епизоди, а пишува дека дават само една.

Секој ден даваат и секој ден ги глеам. Многу епизоди фалат а фалат и делови од самите епизоди.
Бременоста на Фиби ја пренесоа у се на се 3-4 епизоди.
Унаги-то е во време кога Моника и Чендлер не беа у врска сеуште така?

Секој ден даваат и секој ден ги глеам. Многу епизоди фалат а фалат и делови од самите епизоди.
Бременоста на Фиби ја пренесоа у се на се 3-4 епизоди.
Унаги-то е во време кога Моника и Чендлер не беа у врска сеуште така?

Унаги-то е во 6та сезона, Моника и Чендлер се заедно од крајот на 4та/почетокот на 5та.

13612367_870850143047243_252460177725769957_n.jpg

Поглупо нешто одамна немав прочитано.
Серијата ќе беше мизерија, ко што се впрочем и огромен процент од денешните американски ситкоми, а толку глупи ситуации со Рос ќе беа пропуштени, зашто ваљда ќе беше геј.

^ Искрено поима неам кој е глумецов што „би го заменил“ Чендлер.
Значи Чендлер не може да го замени никој. Точка. Крај.

И фала Богу што е снимана во 90тите. :semolam:

нема што да се снима... нема шанси да е ниту приближно добро, ама ниту малку! па уште кој лик го најдоа црнец бе :facepalm:

:pos: Завчера и беше роденден на внука ми (втор) :D . И брат ми нарачал торта со Микимаус. Дојде еден дечко околу 8 ипол ја донесе тортата и ја лупнале у фрижидер во игротеката одма :pos: . Доаѓа време за сечење торта отвараат кутијата кога внатре слика од друго девојче :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Мене ми текнува на сценава се цепам од смеење, снаа ми хистериша у себе и гледа кон ножот за сечење и како да ми го збрца:pos::pos:

Среќа за втор роденден се работеше иначе поинтересно ќе беше :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom