Џ
Џонтра Волта
Гостин
Барем е убава.Моника е дното, реално да праиме муабет.
Мене никој не ми е дно, и Моника знае да биде смешна. Не е лепра.
Барем е убава.Моника е дното, реално да праиме муабет.
Мене ми е напорна на моменти, жими сфе. Не е лепра, во право си ама пример, Гантер би го стаил со неговите дијалози пред Моника. Некако, ептен е контрол фрик (како лик) и тоа ваљда ме напиња.Барем е убава.
Мене никој не ми е дно, и Моника знае да биде смешна. Не е лепра.
Добро Гантер е легенда хахахахахахахахха најсмешен од споредните дефинитивно.Мене ми е напорна на моменти, жими сфе. Не е лепра, во право си ама пример, Гантер би го стаил со неговите дијалози пред Моника. Некако, ептен е контрол фрик (како лик) и тоа ваљда ме напиња.
Да треба да бирам најдобар од сите 6, нема да можам ама да треба да одберам најлош, тогаш Моника. Најјака ми е кога е дебела и кога денса![]()
Да да да, Мацко најмногу јаде говна за Фиби а Раде дома му оди непоканет ебатеНајако ми е што се збори за Фиби демек не било реално онакво паднат од Марс понашање а го познавате Раде + добри 5-6 души од форумов што се бетер Фиби![]()
Ова че биди пренесено. Да не се чудиш ако некој пред порта те начека после 00 да ти напрај нештоПа бегам од Раде, како очекувате да ја сакам Фиби.
Лесно ви е вас оддалеку да кажувате за хоророт.
-.-
Знам кај седиш, ќе му ја отворам вратата на песот.Ова че биди пренесено. Да не се чудиш ако некој пред порта те начека после 00 да ти напрај нешто
Инаку мене лично од аспект на хумор Рејчел ми беше ептен најтапа. Но од аспект на подигнување на нивното на сеопшта убавина во серијата ми беше таман.