Friends

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Барем е убава.

Мене никој не ми е дно, и Моника знае да биде смешна. Не е лепра.
Мене ми е напорна на моменти, жими сфе. Не е лепра, во право си ама пример, Гантер би го стаил со неговите дијалози пред Моника. Некако, ептен е контрол фрик (како лик) и тоа ваљда ме напиња.

Да треба да бирам најдобар од сите 6, нема да можам ама да треба да одберам најлош, тогаш Моника. Најјака ми е кога е дебела и кога денса :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене ми е напорна на моменти, жими сфе. Не е лепра, во право си ама пример, Гантер би го стаил со неговите дијалози пред Моника. Некако, ептен е контрол фрик (како лик) и тоа ваљда ме напиња.

Да треба да бирам најдобар од сите 6, нема да можам ама да треба да одберам најлош, тогаш Моника. Најјака ми е кога е дебела и кога денса :D
Добро Гантер е легенда хахахахахахахахха најсмешен од споредните дефинитивно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најако ми е што се збори за Фиби демек не било реално онакво паднат од Марс понашање а го познавате Раде + добри 5-6 души од форумов што се бетер Фиби :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Најако ми е што се збори за Фиби демек не било реално онакво паднат од Марс понашање а го познавате Раде + добри 5-6 души од форумов што се бетер Фиби :D
Да да да, Мацко најмногу јаде говна за Фиби а Раде дома му оди непоканет ебате :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па бегам од Раде, како очекувате да ја сакам Фиби. :D

Лесно ви е вас оддалеку да кажувате за хоророт.

-.-

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Па бегам од Раде, како очекувате да ја сакам Фиби. :D

Лесно ви е вас оддалеку да кажувате за хоророт.

-.-
Ова че биди пренесено. Да не се чудиш ако некој пред порта те начека после 00 да ти напрај нешто :D

Инаку мене лично од аспект на хумор Рејчел ми беше ептен најтапа. Но од аспект на подигнување на нивното на сеопшта убавина во серијата ми беше таман.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ова че биди пренесено. Да не се чудиш ако некој пред порта те начека после 00 да ти напрај нешто :D

Инаку мене лично од аспект на хумор Рејчел ми беше ептен најтапа. Но од аспект на подигнување на нивното на сеопшта убавина во серијата ми беше таман.
Знам кај седиш, ќе му ја отворам вратата на песот.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Дали некој забележал дека со почетокот на седмата сезона Чендлер е тотално сменет, фаца, тон на глас, глума? Никако не можам да се навикнам на тој Чендлер.

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Глупо е коа сезона заврше на cliffhanger, и ако ја имаш првата епизода од наредната сезона, се сменети.

Член од
13 јануари 2016
Мислења
82
Поени од реакции
50
Си имал проблеми човекот од 6 та сезона па наваму. Зависник од алкохол, дрога незнам точно...И денес не можеш да го познаеш колку е пропаднат сиротиот,иако се одвикнал...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Јас мислам дека највише проблеми Пери си имал 2-3 сезона, кога личи на анорексична манекенка. Буквално е исушен. Таа епизодата со лентата за да се одвикне од цигарите и кога излегува од тоалет со крпа замотан уствари може да се види колку бил пропаднат во тој период.
А најличен ми е од тројцата. Најскладен беше таму од 8ма сезона натака, бонбона.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
I reunion ke e samo so niv? Ili nekoe intervju? Ke se vo uloga ili? Posto nasekade pisuva "they might not be in the same room".

Член од
13 јануари 2016
Мислења
82
Поени од реакции
50
Имаше на 31.12, 04 и 07 јануари на телма по две епизоди од френдс нешто како special за празнициве,таман се израдував викам ќе ги даваат пак ама толку...
Ама доста беа и овие баш супер од телма,додека на другиве канали фрчеа српски новогодишни програми...
Епизодиве ми се чини дека беа од 8,9,10 сезона, онаа со холидеј армадило и сл.... :-D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Метју Пери ќе бил во Лондон, имал некаква претстава, така што тој нема да биде на истото место со нив, ама ќе испрател некоја снимка нешто за да биде комплетна екипата.

Инаку не е реунион туку само специјална емисија во чест на тој режисерот/продуцентот Џим Бероус. Лажна слика се добива по медиумите, ми беше зборот. Ма да и јас не знам, само пренесувам од изјавата на Чендлер, така да ќе мора да почекаме да видиме кој е во право. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom