Friends

Општо женските се подосадни од машките, или со други зборови, не можеме да ги разбереме жените и работите што нив им се интересни. Ќе престанам тука зашто има и женско модератор :D

Еве зашто:

:D

205729_488391617864763_928683823_n.jpg

деновиве ги свртев пак да ги гледам од прва сезона... и тие епизоди ми се дефинитивно меѓу најјаките.

на пример од оваа што ја гледав денеска, s1e15, вака слика по слика оти не можев клип да најдам. :D

Capture1.JPGCapture2.JPGCapture3.JPGCapture4.JPG

:pos: :pos:

Capture5.JPGCapture6.JPGCapture7.JPG

:pos:

впрочем, целава епизода е една од „нај хиалриус“. :D

Го гледате Чендлер во последната епизода од шеста сезона и делува како да има сто кила, веќе не личи на себе. Го гледате во првата епизода од седма сезона има 20 кила помалку и изгледа како да е болен.

И препорачав на сестра ми да си ги симне да си ги изгледа сите сезони убаво, и одкако ја навлеков мерачки (глеа по цели денови и ноќи, сон не фатила) и го купив ова. :)
8429040359_7543742654_c.jpg

И препорачав на сестра ми да си ги симне да си ги изгледа сите сезони убаво, и одкако ја навлеков мерачки (глеа по цели денови и ноќи, сон не фатила) и го купив ова. :)
8429040359_7543742654_c.jpg
Не знам што е тоа ама ај, лајк.

бене мара да беше жив ќе ти кажеше жена
дека памтиш лошо ко жена

Да не си слушал од тие лентите за одвикнување од пушење ама за жени? :pos:

бене мара да беше жив ќе ти кажеше жена
дека памтиш лошо ко жена

Да не си слушал од тие лентите за одвикнување од пушење ама за жени? :pos:
Остај тоа, мислиш ќе примети? :D

Како да не бидеш жена? Не знам, али сигурно јонзе има за одвикнување од фустанчиња :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom