Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.662
Поени од реакции
59.695
Ова мора да беше најјаката 1-епизодна врска во серијава:

Chandler: (staring at a woman across the room) Ross, ten o'clock.
Ross: Is it? Feels like two.
Chandler: No, ten o'clock.
Ross: What?
Chandler: (sighs and gestures to explain) There's a beautiful woman at eight, nine, ten o'clock!
Ross: Oh. Hel-lo!
Chandler: She's amazing! She makes the women that I dream about look like short, fat, bald men!
Monica: Well, go over to her! She's not with anyone.
Chandler: Oh yeah, and what would my opening line be? 'Excuse me. Blarrglarrghh.'
Rachel: Oh, c'mon. She's a person, you can do it!
Chandler: Oh please, could she be more out of my league? Ross, back me up here.
Ross: He could never get a woman like that in a million years.
Chandler: Thank you, buddy!
***************************************************************************************

***************************************************************************************

Chandler: Oh no nonononononnononono, don't go.. (He kisses her and pulls her back down.)
Aurora: Okay.
Chandler: Don't go.
Aurora: Okay. Oh no, I have to.
Chandler: (to himself) Too bad, she's leaving.
Aurora: (getting up and dressing) I'm sorry. He'll be waiting for me.
Chandler: Well, I thought- I thought you talked to Rick.
Aurora: It's not Rick.
Chandler: What, Ethan? He got to spend the whole day with you!
Aurora: No, it's-it's Andrew.
Chandler: I know there'll be many moments in the years to come when I'll regret asking the following question, but- And Andrew is? :pos::pos::pos:
Aurora: He's... new.
Chandler: Oh, so what you're saying is you're not completely fulfilled by Rick, Ethan and myself? :pos:
Aurora: No, that's not exactly what I was..
Chandler: Well, y'know, most women would kill for three guys like us. :pos:

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
Црвениот џемпер, недовршените реченици и моментот кога Џои сфаќа. :)

Си ме преварил ;)....... Инаку сум при крај на 8 сезона и страв ми е сто ке правам кога ке ги изгледам сезоните :( .......... и дали само на мене во 7 сабајлето ми иде на живци Моника со нејзината уредност и педантност .... инаку просек ми е 2 дена сезона ипол ептен сум заразен

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Незнам дали некој има напишано предходно а искрено ме мрзи да барам,ја имате ли забележано огромната разлика на Чендлер од 1-5 сезона спрема Чендлер во 7та сезона?Се гледа уште во 6та сезона дека има нагло ставено тежина ама во 7ма веќе добива некој чуден изглед и уште почуден начин на говор кој му ги уништуваше punchline-овите ..се шпекулира дека најверојатно тоа е поради проблемот што Метју(глумецот) го имал со дрога,некој мислење?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Незнам дали некој има напишано предходно а искрено ме мрзи да барам,ја имате ли забележано огромната разлика на Чендлер од 1-5 сезона спрема Чендлер во 7та сезона?Се гледа уште во 6та сезона дека има нагло ставено тежина ама во 7ма веќе добива некој чуден изглед и уште почуден начин на говор кој му ги уништуваше punchline-овите ..се шпекулира дека најверојатно тоа е поради проблемот што Метју(глумецот) го имал со дрога,некој мислење?
Не е тоа никаква шпекулација, жива вистина е. Метју со години имаше проблеми со алкохол, дроги и лекарства и неколку пати беше на рехабилитација за време на снимањето на серијата, ама мислам дека и после тоа се бореше со зависностите.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Да да Чендлер во првите 4-5 сезони е далеку позабавен отколку во останатите сезони .Иако на крајот мислам пак се поправа малце во последните две сезони влегува во форма.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.662
Поени од реакции
59.695
Да, имаше проблеми и со дебелината, му се заканиле и дека ќе го отпуштат, па Џенифер се нафатила да му помогне да се врати во форма.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.693
Поени од реакции
34.209
Чекај, нели Моника му помагаше да слабее во втора сезона? Ме изгубивте.
Да, се смени човекот. Исто и Џои остаре уште првите сезони. Да во секоја епизода ги има близначките.

Работите се менуваат. Животот е тежок. Бла блалбабла бла.
(чендлер стајл)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Почна тогаш да пие многу и да се дрогира. Потоа се врати како што беше.
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 02:06 ---
Perry has battled with addiction intermittently since 1997, when he grew dependent on the pain killer Vicodin after a jetski accident. Following this episode he became an alcoholic, and in 2000 was hospitalised with pancreatitis as a result of his habits. He subsequently lost 20 pounds, thus appearing noticeably thinner during the 7th season of Friends. He also survived a severe car crash that same year, when he accidentally drove his Porsche into the porch of a house.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.662
Поени од реакции
59.695
Чекај, нели Моника му помагаше да слабее во втора сезона? Ме изгубивте.
Не, тоа во серијата беше. 8 сезона мислам, осетно е покрупен од останатите сезони

Kajgana Shop

На врв Bottom