Friends

R

redhead

Гостин
Пак се навлеков на серијава.
Мислам дека е единствена серија што никогаш нема да ми се здосади.
Може трети пат ја гледам.
Се изнасмеав на клипов, Фиби е луда :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сега ми текна на една епизода имаше од прва сезона ама не сум сигурен дали е таа таа.
Дали "The one with the monkey" е онаа епизодана кога сите нешто бараа надвор па успат Џои и Чендлер тропаа по згради кај комшиите. И им искача една обдарена комшика демек парното им било зезнато па треба некој да им помогне,и овие се мислеа и на крај мораа да си отидат.
Чинам таа беше ама не сум сигурен.

Иначе Friends и LOST се почнати на ист датум т.е. 22 септември што широко помеѓу народот е попознат како мој роденден :ROFLMAO: :X3:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сега ми текна на една епизода имаше од прва сезона ама не сум сигурен дали е таа таа.
Дали "The one with the monkey" е онаа епизодана кога сите нешто бараа надвор па успат Џои и Чендлер тропаа по згради кај комшиите. И им искача една обдарена комшика демек парното им било зезнато па треба некој да им помогне,и овие се мислеа и на крај мораа да си отидат.
Чинам таа беше ама не сум сигурен.

Иначе Friends и LOST се почнати на ист датум т.е. 22 септември што широко помеѓу народот е попознат како мој роденден :ROFLMAO: :X3:
Тоа е епизодата, кога Рејчел ќе го изгуби Марсел па сите ќе го бараат. Од втора сезона е. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Вчера ја гледав епизодава и се утепав од смеење со Рос.:pos:

Ова е онаа епизода кога Чендлер ќе постави новогодишна резолуција дека нема да кажува веќе шеги.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom