Фрчкоски кандидат на СДСМ?!

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не би се опуштил толку да верувам дека Бранко е толку наивен со номинација на Фрчко.

Ние знаеме онолку колку што треба да знаеме, а што планираат во позадина.... :toe:
Vo pozadina?

Vo pozadina e cicko englez ili cicko Sam..... im skurci veke od patulakot, pa sledstveno, cekot treba da se plati :toe::toe:

maka mi e zimi se maka mi e na miting na sdsm tie so ke izlezat i so ke treba da rakopleskaat za frckovski a i samite vo um ke go pcujat.

dobro be sdsm ima um ili nema be?

zaev izjavuva vitkanje kicma, frcko po kolumni uste narodov so ne go iznap[cu i definitivno znaerme cii interesi brani.....ima li be mnekoj vo taa partija da se zamesa dolu so narod pa posle da nosat resenija?

-lele pazi ne/oficijalniov kandidat kakov begraund ima, osuden za kleveta, tepac po parking, grcki poltron, nabeduvac ( afera so lazen svedok za atrentat na gligorov), mozebi vo mometov najantipaticna licnost vo makedonija.

ne be ...ne mi se veruva deka olkava beda ima vo sdsm...abe si ja znaat li stetata so ke im bide od ova?????

Најновото жртвено јагне на сдсм, босот БЦ на време си прави чистка у партија.:smir:

A be kolku ke se smeam i kolku ke remetam ako frcko se kandidira i pobedi na izborite.. :vozbud::vozbud:

A toa, po se izgleda e dogovorena rabota :toe:

Абе добро ќе може некој да ми објасни што стана со СДСМ?
Како тоа од највлијателана,партија со најголема доверба интелектуална поткованост стана толку мизерна ,толку “никaква“ -па стана навреда некого да го наречеш “сдсмовец“ .....не остана ли зар ни еден професор во оваа партија освем Фрчко !

Па ако навистина се официјализираат најавите дека он ќе им бидес кандидат...тоа ќе значи и формална,фактичка ,“клиничка“ смрт ан цела една карнитура една партија сдсм !
ако е ова вистина им порачувам R.I.P. !

абе нормални се овие, сакет никој да не гласат за нив???

Vekje e resheno, Frchkovski e sledniot pretsedatel na Republika Makedonija!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ama ako go izglasa narodot. :baeh:

Bravo na SDSM za izborot. Samo Bane mozhe da povleche takov poteg, a Shema, Shekerinska i Makraduli da rakopleskaat.

Znachi LjuBcho gradonachelnik, Frchko pretsedatel. Fantazija vo boja.

Со изборот на Фрчко за кандитат излезе на видело коалицијата помеѓу СДСМ&ДПМНЕ,тоа не може да го сфати само оној кој е “слеп и глув“ партијски војник.:toe:

Со изборот на Фрчко за кандитат излезе на видело коалицијата помеѓу СДСМ&ДПМНЕ,тоа не може да го сфати само оној кој е “слеп и глув“ партијски војник.:toe:

Кого требаше да предложи СДС за да не биде "коалиција"?

И кој решиле да победи? Ѓорѓе?

Убаво... Ми се допаѓа Фрчко...

Ама ќе победи Братот... Намерно го пуштиле Фрчко...

Да живее Македонскиот Мендела... Братот Љубе...

За ниту една стара кока нема да гласам, што била на политичката сцена во периодот од кој што тешко ни оди да се извлечеме. Ни брат Љубе, ни Фрчко. Штета за Керим, а Иванов - прв пат слушам (а може и подобро).

Abe ovie od SDSM se otideni. Frcko ke go kandidiraat. Pa pogolemi sansi da pobedat imaat so Andi Bajram.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom