Фрчкоски кандидат на СДСМ?!

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аиии самоутепанство од заседа.... класичен пример ебаго :pos:

ауууууууууу што дочекавме.... црни ние...:nesvest:

хахахахахахаха нормални ли се????? ц ц ц ц ц
ајде... овој шовинистички шизофреничар ако стане претседател јас ќе го испљукам со непозната течност како таа тетката Киро на Илинден....немаат памет и немаат бе! тоа е!
Никогаш во животов не сум гласала за СДС...и дефинитивно никогаш нема да гласам!!

Немој мори..дури и не знаеш што (си) пропушташ..во животот???
Еве..како помош ...прашај некој од „реалниве„ овдешни..или некој си со свиткана кичма..хахахаха
:pos2:

Дел од изборната програма на Фрчко:

1. Купување на службени коњи за потребата на неговиот кабинет.

2. Указ за благо претепување на жените.

:)

П.С Сега дава изјава на А1, и кажаа дека имал визионерска политичка фигура, хехехе

Според законот за полова рамноправност..ќе те прашаат:
А каде ти се тука ..КОБИЛИТЕ бе..ааа???
:pipi:

Според законот за полова рамноправност..ќе те прашаат:
А каде ти се тука ..КОБИЛИТЕ бе..ааа???
Кобилите се отстранети од сценариото поради можноста да бидат истепани на паркинг.

прости им господе на сдс и тие незнаат што прават :tapp:
комедии ќе биде на избориве подобро буч да го кандидираат :tv:

:pos2::pos2::pos2:
Podobro magare da stavea... poveke glasovi ke dobieja, garant!!! Bruki nevideni se lugeto od SeDeSeto...:kesa:

Сите они кои не можат да читаат меѓу редови Фрчко е грчки шпиун, а со ваков кандидат сдсм изврши политичко харикири.

Магдаленче бре..одсега пази си се..посебно кога си на паркинг..

Некако ми изгледа дека самите сакаат да го допрат дното, толку да се глупи незнам незнам....

тотален промашај... само напред кон дното

Како може бре овој човек да биде кандидат за претседател??? Како може бре? од ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ не го кандидираат не од СДСМ, ама некој изгледа не и мисли добро на СДСМ.

Среќа што имаме сеа и избор поголем малку со Љубе и Нано, колку да не го гласаме криминалецот, шверцерот и местачот на анкети Иванов...

ПС. Овој не верувам ни од фамилијата негова дека го гласаат:nesum:

Чао антена, Чао СДСМ:salut: само напред во соборувањето на глупости

Некако ми изгледа дека самите сакаат да го допрат дното, толку да се глупи незнам незнам....

тотален промашај... само напред кон дното

Како може бре овој човек да биде кандидат за претседател??? Како може бре? од ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ не го кандидираат не од СДСМ, ама некој изгледа не и мисли добро на СДСМ.

Среќа што имаме сеа и избор поголем малку со Љубе и Нано, колку да не го гласаме криминалецот, шверцерот и местачот на анкети Иванов...

ПС. Овој не верувам ни од фамилијата негова дека го гласаат:nesum:

Чао антена, Чао СДСМ:salut: само напред во соборувањето на глупости

Мислам дека сепак ке освои два гласа,и тоа од неговите колеги Геровски и Ризаов,па ако се потруди можеби и Ефтов ке се пише за него:tv:

Видите да бидеме реални, во едне тв дуел, ако ги имам иванов и (Ш)фрчковски че има одреден дисбаланс. Затоа што без разлика на професорската титулана иванов и познавањата и искуството со политикологијата фрчкофски е природен талент и многу добро извежбан во ставањето капачиња на сите изјави. Но пак од друга страна го имаме иванов кој по природа делува соата дефанзивно а и сигурен сум дека е свесен за способностите на шфрчковски па нема ни да напаѓа.
Како и да е ако е вистина тоа дека Иванов има штелувано многу анкети со цел манипулирање на јавното мислење и ако навистина преминал во подобри односи со дпмне само ради тоа шверцот на брат му, тоа би значело дека нитуе едниот ниту другиот не се ни од далеку цвеќиња за мирисање на политичко поле, а што се однесува до националните интереси многу повеќе од сигурен сум дека иванов има поголема желба да придонесе за македонските национални интереси отколку шфрчковски чисто ради начинот на кој едниот односно другиот го перцепираат светот.

Фрчко претседател....свашта.
Абе он е за на паркинг да дели боксови на незгодни женетини....:tapp::tapp:

Оф мајко мила, фрле претседател, боже ме прости. Копук оросписки, уште па сеа ќе почне да го сере иванов, јаде сопка на скали:pos2:

Фрчко ќе тепа 100%

Ама не на избориве. Ќе тепа 100% бивши жени, сегашни, random жени....ама на избориве многу тешко.

П.С. Сите жени бргу на курс за самоодбрана
:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom